Hivatalos! Lezuhant az eltűnt utasszállító Egyiptomban

repülő lezuhant gép utasszállító Egyiptom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gép 69 utassal és 10 fős személyzettel a fedélzeten szállt fel még szerda este 11 órakor. A hírek szerint a gép lezuhant, nincsenek túlélők. 

"Tartottunk tőle, hogy a gép lezuhant, és az eddig összegyűlt értesülések megerősítik, hogy a gép valóban lezuhant és eltűnt" - nyilatkozta Francois Hollande francia elnök. Az államfő ugyanakkor hangsúlyozta, hogy egyelőre a tragédia egyetlen lehetséges okát sem lehet kizárni, mindegyiket egyforma esélyként kezelik - írja az Origo.

Forrás: MTI/EPA/Haled El-Fiki
Forradalmi ötletével lett világhírű egy csongrádi diáklányhttp://www.life.hu/news/20160519-mobilalkalmazas-balint-karola-szep-helyezest-ert-el-egy-nemzetkozi-versenyen.htmlBevásárlós mobilalkalmazással nyerte el Bálint Karola, a Szegedi Tudományegyetem elsőéves hallgatója az Oracle Academy díját az Intel világversenyén - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága szerdán az MTI-t. NewsOrigoMűanyag rizstől rettegnek a magyar vásárlók http://www.life.hu/news/20160518-rizs-a-polcokon-muanyag-anyagokbol-keszitik-a-zacskos-rizst-egy-azsiai-uzemben.htmlEljött az idő, hogy már az ártatlannak tűnő élelmiszerekben sem bízhat az ember. A hírek szerint több termékben is műgyanta található. News--Fogadásból műmelleket csináltatott magának a férfi - 20 évig viselte dudáithttp://www.life.hu/news/20160518-fogadasbol-mumelleket-csinaltatott-maganak-brian-zembic-20-evig-viselte-dudait.htmlA bűvész és szerencsejátékos Brian Zembic rengeteg őrült fogadásban volt már benne élete során. Kevés dolog van, amit ne tenne meg, így kerültek rá női mellek is. News--Se áram, se antibiotikum, se ágy: Pusztító válság a kórházbanhttp://www.life.hu/news/20160518-venezuelaban-az-olajar-zuhanasa-miatt-pusztit-a-valsag-a-korhazakban-nincs-aram-antibiotikum.htmlEgy nap hét kisbaba is meghalt a venezuelai kórházban, ahol a vérző betegek szétszórva a padlón fekszenek. Az orvosok pedig eszközök nélkül próbálnak műteni. NewsThinkstock6 év után került elő egy eltűnt férfi, de nem lehet a szeretteivel http://www.life.hu/news/20160518-baratjahoz-indult-londonba-hat-ev-utan-kerult-elo-egy-ferfi-spanyolorszagban.htmlMatthew Green még 2010-ben indult el otthonról, hogy meglátogassa egyik jóbarátját Londonban. A férfi sosem érkezett meg, a családja még most is keresi. NewsOrigoLondon belvárosában nyitna luxushotelt Robert de Nirohttp://www.life.hu/news/20160517-londonban-nyitna-luxushotelt-robert-de-niro.htmlLondon belvárosában nyitna luxusszállodát Robert de Niro Oscar-díjas filmszínész, aki már résztulajdonos egy New York-i hotelben is. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.