Így búcsúzott a lezuhant egyiptomi gép pilótája

Forrás: MTI/AP/Raphael Satter -
búcsú pilóta repülőgép Egyiptom Kairó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az EgyptAir Párizsból Kairóba tartó járata csütörtökön zuhant a Földközi-tengerbe, fedélzetén 66 emberrel. Ez hangzott el a pilóta utolsó beszélgetésében.

Az Airbus 320-as típusú repülővel a pilóta több mint hatezer órát repült már, ebből több mint kétezret ezzel a típussal. Az időjárási körülmények nem voltak rosszak, így még most sem tudni biztosan, hogy mi okozta a katasztrófát, amelyben 66 ember vesztette életét.

Az EgyptAir egyiptomi légitársaság emblémája Forrás: MTI/AP/Raphael Satter

Eddig úgy tudták, hogy a pilóta nem adott le vészjelzést, de a Mirror birtokába jutott felvétel ennek az ellenkezőjéről tanúskodik. Mohamed Said Ali Ali Shoukair közölte az irányítókkal, hogy sűrű füst gomolyog a fedélzeten, és hogy kényszerleszállást próbál végrehajtani.

"Gyorsan megpróbálom letenni a gépet. Jó éjszakát!"

11 éve nem volt ilyen! Akár szabad szemmel is megfigyelhető lesz a Marshttp://www.life.hu/news/20160523-a-mars-bolygo-akar-szabad-szemmel-is-lathato-lesz.htmlA kövektkező néhány hétben különleges égi jelenségnek lehetünk tanúi - és még profi távcső sem szükséges hozzá!NewsOrigoAz öngyilkos anya attól félt, hogy elveszik tőle a gyermekéthttp://www.life.hu/news/20160523-a-15-keruletben-ongyilkos-lett-anya-attol-felt-hogy-elveszik-tole-a-gyermeket.htmlA 16. emeltről ugrott ki egy anya, másfél éves kislányával együtt. A szörnyű tragédiában mindketten életüket vesztették. Állítólag magánéleti gondok vezettek az öngyilkossághoz. NewsThinkstockRajongója késelte meg a japán popsztárthttp://www.life.hu/news/20160523-rajongoja-keselte-meg-a-japan-popsztart-mayu-tomitat.htmlA fiatal sztár kritikus állapotban van, miután az egyik rajongója késsel támadt rá tokiói koncertje előtt. News--Presser Gábor nyilatkozott a 700 milliós Kanye West-perrel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20160523-presser-gabor-nyilatkozott-a-700-millios-kanye-west-perrel-kapcsolatban.htmlTovábbra is folyatódik a Gyöngyhajú lány című dal miatt indult 2,5 millió dolláros pereskedés, amit Presser Gábor indított Kanye West ellen. Presser nemrég megszólalt az ügyben. News--Legalább 6 órája halott volt Prince, amikor rátaláltakhttp://www.life.hu/news/20160523-6-oraja-is-halott-lehetett-prince-amikor-megtalaltak-a-holttestet.htmlÚjabb részletek derültek ki az ikon haláláról. Állítólag már órák óta nem élt, amikor megtalálták holttestét egy hónappal ezelőtt. News--Autóbalesetet szenvedett Calvin Harrishttp://www.life.hu/news/20160522-autobalesetet-szenvedett-calvin-harris.htmlA reptér felé tartott a híres DJ, Calvin Harris, mikor belehajtottak az autójába.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.