Álmában halt meg a 32 éves fitneszmodell - Ő volt Ausztrália legfittebb nője

Forrás: Facebook/ Alan Page -
halál fitnesz Andy Page fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megdöbbentett a fitneszmodell, Andy Page halálhíre, akit Ausztrália legfittebb nőjeként tartottak számon. 32 éves volt, álmában érte a tragédia. 

Elalvás előtt még közösségi oldalán értesítette a rajongóit, hogy mennyire várja a másnapi edzést, illetve még egy videót is megosztott egészséges reggelije receptjéről. A 32 éves nő ezután lefeküdt aludni, ám soha többé nem ébredt fel. Álmában érte a halál.

Forrás: Facebook/ Alan Page

Lefekvés előtt állítólag szúró fájdalomra panaszkodott az oldalában, de nem foglalkozott vele. Nemcsak a családját, hanem az egész világot sokkolta a tragédia - a halála okát egyelőre vizsgálják.

Intézetbe kerülhet az a 14 éves lány, aki öngyilkos akart lenni a zaklatások miatt (18+)http://www.life.hu/news/20160614-intezetbe-kerulhet-az-a-14-eves-lany-aki-ongyilkos-akart-lenni-a-zaklatasok-miatt.htmlIntézetbe zárhatják a lányt, akit az osztálytársai azzal zaklattak, hogy a birtokukban van egy pornókép, ami őt ábrázolja, holott csak egy internetről letöltött fotó volt. A fiatal ezért kísérelt meg öngyilkosságot. News--Pártai Lucia: "Úgy szeretnék meghalni, mint Szilárd. Fájdalommentesen és gyorsan"http://www.life.hu/news/20160614-partai-lucia-aigner-szilard-halalarol.htmlAigner Szilárd özvegye, Pártai Lucia igyekszik a munkába temetkezni, Derű és fény című rádióműsorát azonban egyelőre nincs ereje vezetni. News--Meghalt a magyar származású színész, Mészáros Michu Mihályhttp://www.life.hu/news/20160614-meghalt-a-magyar-szarmazasu-szinesz-meszaros-michu-mihaly.html76 éves korában kómába esett a nagyszájú űrlény, ALF magyar megformálója, Mészáros „Michu" Mihály és június 13-án meg is halt – írta a Variety. Az eszméletlen színészre az ügynöke, Dennis Varga talált rá. NewsAdam Levine kifizeti meggyilkolt mentoráltja, Christina Grimmie temetéséthttp://www.life.hu/news/20160613-adam-levine-kifizeti-meggyilkolt-mentoraltja-christina-grimmie-temeteset.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Christina Grimmie-t, a The Voice című tehetségkutatóban híressé vált énekesnőt pénteki koncertje után lőttek le, és a kórházban belehalt a sérüléseibe. NewsAFPGatyájába nyúlt az izgalomtól a német szövetségi kapitányhttp://www.life.hu/news/20160613-gatyajaba-nyult-az-izgalomtol-a-nemet-szovetsegi-kapitany-joachim-low.htmlA jelenlegi német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw különös módokon vezeti le a feszültséget. Ezúttal a gatyájába nyúlt bele.News--Elhunyt egy ittas szurkoló a foci EB-nhttp://www.life.hu/news/20160613-elhunyt-egy-ittas-eszakir-szurkolo-darren-rodgers-a-foci-europa-bajnoksagon.htmlŐ lett az első, aki meghalt a 2016-os Európa Bajnokságon. Az északír drukker egy tengerparti sétányról esett le Nizzában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.