Meghalt a magyar származású színész, Mészáros Michu Mihály

Forrás: Vestron Pictures -
színész Mészáros Michu Mihály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
76 éves korában kómába esett a nagyszájú űrlény, ALF magyar megformálója, Mészáros „Michu" Mihály és június 13-án meg is halt – írta a Variety. Az eszméletlen színészre az ügynöke, Dennis Varga talált rá.   

A budapesti születésű Mészáros Mihály nyolc éve szélütést szenvedett, és az utóbbi években folyamatosan egészségügyi problémák kínozták. A mindössze 83 centis Mészáros Mihály az amerikai cirkuszokból érkezett a filmek és sorozatok világába a 80-as években, és karrierje legismertebb állomását az ALF című vígjátéksorozat jelentette. Az akrobataként és kaszkadőrként is tevékenykedő férfi emellett feltűnt az 1989-es Nicsak ki beszél?-ben, ahol az egyik gyerkőc, Mikey dublőrét alakította.

Forrás: Vestron Pictures

Hosszú Katinka a monacói herceggel vacsorázotthttp://www.life.hu/news/20160608--hosszu-katinka-a-monacoi-herceggel-vacsorazott.htmlA Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat monacói állomását követően mesélt az ott töltött időről Katinka.News--Adam Levine kifizeti meggyilkolt mentoráltja, Christina Grimmie temetéséthttp://www.life.hu/news/20160613-adam-levine-kifizeti-meggyilkolt-mentoraltja-christina-grimmie-temeteset.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Christina Grimmie-t, a The Voice című tehetségkutatóban híressé vált énekesnőt pénteki koncertje után lőttek le, és a kórházban belehalt a sérüléseibe. NewsAFPBetiltották az alkoholt Lyonban, miután a szurkolók szétverték a várost http://www.life.hu/news/20160613-durva-szankcio-tilos-alkoholtartalmu-italok-ertekesitese-a-labdarugo-europa-bajnoksagon.htmlA lyoni prefektúra hétfőn bejelentette, hogy a városban tilos alkoholtartalmú italok értékesítése a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseinek napján. NewsOrigo23 évig rácsok mögött lesz a lány, aki megölte az anyját és mostohaapjáthttp://www.life.hu/news/20160613-23-evig-racsok-mogott-lesz-a-lany-aki-megolte-az-anyjat-es-mostohaapjat.htmlVadászpuskával végzett mostohaapjával, majd harminc késszúrással ölte meg édesanyját az internetes berkekben csak a horrorisztikus történeteiről ismert Ashlee Martinson, nicknevén Vampchick. NewsOrigoRasszista beszólásai miatt rúgták ki a dögös riporternőt http://www.life.hu/news/20160613-beszologatott-kirugtak-a-szoke-riporternot-emily-austen-elo-adasban-beszelt.htmlEmily Austennek azért kellett távoznia a Fox Sportstól, mert élő adásban közölte, hogy szerinte nem létezik okos mexikói, a zsidók pedig fösvények. News--Az Uber a törvénymódosítás ellenére sem adja felhttp://www.life.hu/news/20160613-julius-kozepetol-elbucsuzhatunk-az-ubertol.htmlNem az Uber ellen, hanem az adófizető magyar vállalkozók védelmében született és lép július közepétől hatályba a törvénymódosítás, legalábbis Fónagy János államtitkár szerint. Az Uber viszont egyáltalán nem örül a döntésnek: nem tartják jó iránynak. NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.