magyar válogatott fotó Budapeseten Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar-portugál az Eb legjobb meccse lett,hat góllal, remeklő magyarokkal. Persze ez a hazai csapat győzelme azonnal átragadt a drukkerekre is, akik igazi fesztiválhangulatot csináltak a fővárosban. 

Izgalomban nem volt hiány a magyar-portugál EB-meccsen, amely Dzsudzsák Balázs és a kissé hisztis C. Ronaldo gólversenyébe torkollott. Többször is vezettünk, de a döntetlen pont elég ahhoz, hogy csoportelsőként jussunk tovább. A játék végén nemcsak a stadionban, de Budapesten is tomboltak a rajongók, akik hajnalig mulattak a főváros utcáin. Íme, néhány igazán különleges hangulatfotó!

Fotó: Polyák Attila/Origo
Fotó: M. Schmidt János/Origo
Forrás: MTI
Fotó: M. Schmidt János/Origo
Fotó: Polyák Attila/Origo
Forrás: MTI
Forrás: MTI
Fotó: M. Schmidt János/Origo
Fotó: M. Schmidt János/Origo
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Fotó: M. Schmidt János/Origo
Fotó: M. Schmidt János/Origo
Fotó: Polyák Attila/Origo
Fotó: M. Schmidt János/Origo
Fotó: M. Schmidt János/Origo
Forrás: MTI
Fotó: Polyák Attila/Origo
Berki Krisztián csődött mondott az ágybanhttp://www.life.hu/news/20160623-berki-krisztian-csodott-mondott-mert-csokkent-a-libidoja-a-sok-stressztol.htmlNő, autó, munka- mindenből a legjobbat akarja Berki Krisztián! Az élvezetek folyamatos hajhászása viszont nem múlik el nyomtalanul. Berki a stressz és a fáradstág miatt szexuális problémákkal küzdött, csődöt mondott az ágyban. NewsFotó: Marton Szilvia - OrigoÍtélet született: 9 évet kapott a gólyatábori erőszakoló!http://www.life.hu/news/20160622-jogerosen-kilenc-ev-bortonre-itelte-a-pecsi-birosag-a-golyatabori-eroszakolot-itelet.htmlJogerősen kilenc év börtönre ítélte a Pécsi Ítélőtábla azt a 40 éves budapesti férfit, aki 2014. augusztus 30-án megerőszakolt és megvert egy diáklányt az ELTE fonyódligeti gólyatáborában. News--Vilmos herceg nagyon csalódott volt a születésnapjánhttp://www.life.hu/news/20160621-vilmos-herceg-menetrendszerinti-jarattal-utazott-haza-a-foci-eb-rol.htmlVilmos herceg születésnapját a foci eb rontotta el. News--Megható! Teljesítette egy rákos kislány kívánságát a világhírű táncművész http://www.life.hu/news/20160621-igy-tancolhatott-egy-hires-balettmuvesszel-a-rakbeteg-kislany-meghato-foto.htmlConnie Farrell mindig is balett-táncos szeretett volna lenni, azonban ezt a betegsége megakadályozta. Egy különleges kezdeményezés segítségével most a lány álma valóra vált. NewsOrigoÖrdögi tréfa, vagy tényleg a savval megvakított áldozata fotójával szelfizett a támadó?http://www.life.hu/news/20160621-a-savval-leontott-aldozata-fotojaval-szelfizett-a-tamado-vagy-megsem.htmlCarla Whitlock épp párjával volt, amikor két férfi minden ok nélkül arcon öntötte őt a maró hatású folyadékkal. A támadással a Midmore testvérpárt gyanúsítják, akik szeptember óta előzetesben vannak, azonban a múlt héten az egyikőjük Facebook-oldalára a jogos tulajdonos, vagy valaki más egy gusztustalan fotót posztolt. News--Beadta a bíróságnak, hogy álmában erőszakolta meg a nőket (18+)http://www.life.hu/news/20160620-a-ferfi-azt-hazudta-hogy-almaban-eroszakolta-meg-a-noket-15-ev-bortont-kapott.html15 év börtönt kapott az a férfi, aki két nőt is megerőszakolt. Az elítélt először megúszta a büntetést, mondván, hogy szexomniában szenved, és halvány fogalma sem volt arról, hogy mit művelt. A második támadásnál bebizonyosodott, hogy ez hazugság, ekkor a férfi elmebetegségre hivatkozott, de a terve nem jött be. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.