magyar válogatott foci EB 2016 foci EB foci foci érdekességek Ace Ventura Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki egy emberként szurkolt a magyar csapatért az elmúlt hetekben. Hazatérésük után is több ezren köszöntötték őket, még Ace Ventura is értük szorított.

A magyar válogatottért drukkolva viccesebbnél viccesebb fotók, és videók születtek. A magyar sztárok is kitettek magukért, ha szurkolásról volt szó, mindegyikük nemzeti színekben drukkolt a csapatért. Ugyan a belgákkal nem tudtak elbánni, ennek ellenére 20 ezren fogadták a csapatot a Hősök terén, sőt, még Ace Ventura is nekik drukkolt!

69 millió, ötévesnél fiatalabb gyermek halhat meg a közeljövőben http://www.life.hu/news/20160628-szornyu-a-kovetkezo-15-evben-69-millio-otevesnel-fiatalabb-gyerek-halhat-meg.htmlA következő 15 évben 69 millió ötévesnél fiatalabb gyerek halhat meg olyan okokból, amelyek elkerülhetők lennének - figyelmeztetett éves jelentésében az ENSZ Gyermekalapja. NewsOrigoIdős szörfös életéért kellett küzdeni a Balatonon http://www.life.hu/news/20160628-balaton-idos-szorfost-mentettek-a-vizirendorok-a-67-eves-ferfi-tulelte-az-esetet.htmlA balatonfüredi vízirendőrök 2016. június 27-én 14 óra 40 perckor a Csopak előtti vízterületre indultak, mert bejelentés érkezett, hogy egy szörfös nem tudott a partra jutni. NewsOrigoÍgy búcsúzott Bud Spencertől barátja, Terence Hill: Megható vallomás következik! http://www.life.hu/news/20160628-bud-spencer-elhunyt-terence-hill-igy-bucsuzott-a-legjobb-baratjatol-vallomas.htmlA legendás színészpáros éveken át dolgozott együtt, a munka pedig egy életre szóló barátságot hozott. A sztár most elbúcsúzott a barátjától. NewsOrigoBotrányos körülmények között kellett koncerteznie Geszti Péternekhttp://www.life.hu/news/20160628-geszti-peter-botranyos-korulmenyek-kozott-koncertezett-bufe-nem-volt-mosdo-sem-volt-elegendo-a.htmlNem volt elegendő mosdó, büfét pedig egyáltalán nem lehetett találni a kompkoncerten, ahol Geszti Péter is fellépett zenekarával együtt. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoKeresik! Eltűnt egy 15 éves lány a kisbabájával együtthttp://www.life.hu/news/20160628-eltunt-a-15-eves-farkas-alexandra-a-kisbabajaval-farkas-jazmin-blankaval-egyutt.htmlVasárnap este óta keresik a fiatal lányt és a kisbabáját, akik nem érkeztek haza. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a nyilvánosság segítségét is kéri. NewsOrigoDNS-teszttel keresik a kétéves kislány erőszakolójáthttp://www.life.hu/news/20160628-dns-teszttel-keresik-a-budapest-vi-keruleteben-megeroszakolt-keteves-kislany-bantalmazojat.htmlBudapest VI. kerületében erőszakolt meg ismeretlen tettes egy kétéves kislányt. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, de a DNS-mintavétel segíthet a tettes megtalálásában. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.