Újabb megdöbbentő fejlemények a megerőszakolt kétéves kislány ügyében

Forrás: Dreamstime -
erőszak bántalmazás brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint nem találtak DNS-mintát a szakértők, amikor megvizsgálták a megerőszakolt kétéves kislányt.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, vélhetően valamilyen segédeszközzel erőszakolták a meg a gyermeket. A kicsit szinte megkínozták, amibe kis híján belehalt, ugyanis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, amelyek orvosi beavatkozás nélkül az életébe kerültek volna.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

A házban élők úgy látták, mire a rendőrök kiértek a VI. kerületbe, addigra a kislány ruhái és az ágyneműje ki lett mosva. Jobb híján a szárítóról foglalták le azokat és ott rögzítették a nyomokat is. A lakásban, ahol a kislány is élt, nyolcan laktak, de mások is megfordultak ott, így egyelőre sötétben tapogatóznak az ügyben, ki bántalmazta a gyermeket - tudta meg a Blikk.

A kislány anyja azonban, ahogy kiderült a brutális eset, rögtön szakított 19 éves élettársával. Pedig még a legnagyobb közösségi portálon is örök hűséget fogadtak egymásnak, a feltöltött képekből ítélve nagy volt a szerelem. A nő élettársát, Lászlót többször kihallgatták a rendőrök.

A nőtől az eset után gyámhivatal elvette mindkét gyermekét.

Szilvia valósággal őrjöngött a hatósági döntés után, mostanra pedig elköltözött a házból, azóta sem tartja senkivel a kapcsolatot. Az egyik szomszéd annyit mégis tud, hogy a fiatal anyuka bízik abban, visszakapja a gyerekeit.

Bár a DNS-minta nagyban megkönnyítette volna a tettes elfogását, a rendőrség a nyomozást nem hagyja abba. Ha szükséges, ilyenkor a protokoll szerint újra és újra meghallgatják azokat, akik jártak a családnál, amennyiben beleegyeznek, hazugságvizsgálóban is tesztelik őket - írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.