Balaton Sound halál tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul lett egy fiatal lány a Balaton Soundon bulizás közben. Az egészségügyi ellátóba kísérték, de állítólag onnan hamar elengedték. Ezután történt a tragédia.

A DVBBS nevű formáció öltözőjében talált lányok után itt egy újabb tragédia a Balaton Soundról. Állítólag egy fiatal lány a fesztiválon bulizás közben rosszul lett. Az egészségügyi ellátóba kísérték, ahol a híresztelések szerint nem látták okát a szigorú felügyeletnek. Úgy ítélték meg, hogy folyadék- és ásványianyag-pótlás után nyugodtan elengedhetik.

Forrás: Thinkstock

A Bors információi szerint a lány ezután elesett, és a betonba ütötte a fejét. Azonnal kórházba szállították, de a gyors orvosi ellátás ellenére nem sikerült megmenteni az életét.

A lap szerint nem zárható ki, hogy valamilyen szer befolyása alatt állhatott a fiatal.

Azt írják, hogy a lány családja már felvette a kapcsolatot egy jogásszal, mert szeretnék megtudni, mi történt pontosan a gyermekükkel. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Orbán Zoltán arról adott tájékoztatást az eset kapcsán, hogy az idegenkezűség gyanúja nem merült fel, így a Kaposvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.