Megszólalt Hosszú Katinka édesapja: Valóban nincs kegyelem az uszodában!

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
úszás Hosszú Katinka Shane Tusup edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és edzője, egyben férje kapcsolatáról a New York Times írt. Cikkükben azt állították, Shane szinte terrorizálja az úszónőt az edzések alatt. Katinka édesapja megszólalt az üggyel kapcsolatban.

Bonyolult, de nem egészségtelen Shane és Hosszú Katinka kapcsolata, legalábbis az úszónő bevallása szerint. A New York Times azt állítja, Katinka férje verbálisan és érzelmileg is fenyíti az úszónőt, több dühkitöréséről is beszámoltak.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Forrásuk szerint Shane mérgében az arizonai Grand Prix versenyen, amikor Katinka 200 méter vegyesen és háton is csak ötödik lett nagyon durva szavakat használt feleségére.

"Inkább maradna a vízben, és fulladna bele"

- mondta ekkor állítólag az edző. Mindenkiben kérdések merültek fel az eset valóságtartalmát illetően, Hosszú István, Katinka édesapja megszólalt az üggyel kapcsolatban. Azt elismerte, hogy tényleg nincs kegyelem az uszodában.

"Shane keményen hajtja Katinkát.

Lehet, az amerikaiaknak szokatlan ez a módszer, de mindkettő jót akar a másiknak. Vannak olyan versenyszituációk, amikor az ember nem tud mit tenni, nehéz elviselni, hogy tehetetlenül áll a medence partján. Ezeket különböző embertípusok máshogy reagálják le. Katinka és Shane már megszokta ezt a stílust, gondoljunk csak bele, gyereknevelésben is mások a szokások" - mondta az úszónő édesapja a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.