Pánikolnak a rajongók: fekete-fehér képet posztoltak Schumacher hivatalos oldalán

Forrás: AFP -
kép Facebook rajongók Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher síbalesete óta nagyon kevés információt kapnak a rajongók az egykori pilóta állapotáról. Mindenki csak reménykedik, hogy egyszer azt hallja majd, amit szeretne, vagyis hogy Schumacher jobban van: egy kép azonban az ellenkezőjéről árulkodik.

A rajongók folyamatosan reménykednek, hogy biztató híreket kapnak a német legendáról, de a család többnyire hallgat. Sokan izgulnak az egykori pilótáért, árgus szemekkel figyelik a hivatalos oldalát, hogy valamilyen információhoz jussanak.

Forrás: AFP

Nagyon kevés hivatalos tájékoztatást adnak a pilóta állapotáról, legutóbb menedzsere csak annyit közölt, hogy Schumacher olyan nehéz helyzetben van, ami nem tartozik külső szemlélőkre. A rajongók azonban most pánikhangulatba kerültek, ugyanis nem is olyan rég felkerült egy fotó a pilóta Facebook-oldalára. A kép fekete-fehér, ami nem szokott jót jelenteni, és a követői is a legrosszabbra következtetnek, mivel eddig még soha nem tettek közzé hasonló fotót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.