Teréz körúti robbantás csellengők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viharos gyermekkora lehetett a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának. Olyannyira, hogy az ő és lánytestvére fotója még a Csellengők című, eltűnt gyermekekről szóló műsorban is szerepelt egykor. 

A hatóságok tájékoztatása szerint László büntetlen előéletű és eddig úgy lehet tudni, egyetlen szélsőséges csoportokhoz sem tartozott, így kérdéses, miért viseltetett gyűlölettel a rendőrök iránt és miért követte el szörnyű tettét.

Forrás: TV2

A Blikknekegy taksonyi férfi azt mesélte, hogy László szülei gyerekkorában elváltak, a férfi pedig Dél-Amerikába költözött,és magával hurcolta gyermekeit is. "Ez nem volt egy szokványos válás. Rengeteget veszekedtek, sokszor el is durvultak a viták, olykor éppen a gyerekek elhelyezése miatt. Úgy nyolc-kilenc éve tűnt fel megint Taksonyban a család, azóta a gyerekek és az apuka is minden nyáron itt vannak a nagyszülőknél" - mondta el a családot jól ismerő férfi.

. A robbantó apja ellen állítólag nemzetközi elfogatóparancs is érvényben volt.

„Sokaknak ismerős lehet a P. testvérek fotója. A gyerekeket édesapjuk rabolta el" – mutatták be az akkor 7 éves László és 4 éves testvére fényképét a 2001-es műsorban.

Édesapja nem hiszi, hogy fia robbantott

Elfogták a szeptemberi Teréz körúti robbantással gyanúsítható férfit, a TEK az otthonában ütött rajta a merénylőn. Állítólag egy csellel bizonyosodtak meg arról, hogy valóban ő a tettes, csak ezután vonultak ki a karmacsi házhoz. Házkutatást tartottak, de a férfi édesapja nem hiszi, hogy a fia követte volna el a merényletet, annak ellenére, hogy a szomszédok több gyanús esetről is beszámoltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.