Apja gyerekkorában elrabolta a Teréz körúti robbantót

Forrás: TV2 -
emberrablás Teréz körúti robbantás rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Teréz körúti robbantónak hányatott gyermekkora volt, még a Csellengőkben is szerepelt, hiszen a saját apja elrabolta őt. Incze Zsuzsa az eltűnt gyerekekkel foglalkozó műsor producere ismeri a történetüket, könyvében is ír a család drámájáról.

Borzalmas gyermekkora volt a Teréz körúti robbantónak, ez derül ki Incze Zsuzsa könyvéből, aki a Csellengők producereként foglalkozott a család történetével. A gyermek a műsorban is feltűnt, hiszen apja elrabolta őt anyjától kiskorában. A tévés írásából képet kaphatunk azokról a borzalmakról, amiken keresztülmentek. A szülők viszonya hamar megromlott, házasságuk után szinte egyből megszületett első gyermekük, László. Az apa azonban nem bánt jólt a családjával. A második gyerek születése után még rosszabbak lettek az otthoni viszonyok, ezért az anya elköltözött a nagyszülőkhöz.

A Teréz körúti robbantó Forrás: TV2

A férfi azonban nem elégedett meg azzal, hogy látogatja a gyerekeit, ezért elrabolta őket. „Átlagos hétköznap délután volt. Andrea a testvérével és az édesapjával vásárolni ment. A másfél éves Dórika a gyerekszobában aludt. Teréz, a nagymama kinn ült a teraszon Lacikával. Betolatott egy mikrobusz, a vezető kiszállt. Teréz épp visszafordult Lacikához, amikor egy erős kéz félrelökte. Rádöbbent, hogy aki a mikrobusz mellett besurrant, a veje.

Az apa ölbe kapta a kisfiút, és rohant vele kifelé.

Teréz majd elájult, látva, hogy átdobja a gyereket a kerítésen. Két férfi állt a túloldalon, ők kapták el Lacikát. László besurrant a házba,

kikapta az alvó kislányt az ágyból, és a hangosan sikoltozó csecsemővel a karján bevágódott a kocsiba"

- idéz a könyvből a Blikk. Ezek után még valahogy visszakerültek a gyerekek az anyához, ám később az apa ismét elrabolta őket. Azt mondta, síelni megy a gyerekekkel, de Dél-Amerikába vitte őket, ahonnan csak 5 év múltán tért haza, amikor a bűncselekmény már elévült.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Ami ezeknek a gyerekeknek jutott, az maga a pokol. Többet azonban az édesanya kérésére nem mondhatok arról, hogyan kerültek haza, és mi történt velük a távol töltött öt év alatt. Mindezt az ő védelmükben tettem és teszem! Ma is hiszem, hogy emberileg és szakmailag ez volt a dolgom, s az elveim mára sem változtak meg" - mondta Incze Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.