Mindenki gyűlöli a nőt, ezért plasztikai műtétet akar

Forrás: Northfoto -
plasztikai műtét anya gyűlölet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tud menekülni az emberek véleményétől a nő, aki saját gyermekének felhasználásával akart pénzt szerezni. Plasztikai műtétet akar, hogy ne ismerjék fel az emberek.

Karen Matthewst 8 év börtönre ítélték, mert saját gyermekének kínzásával szeretett volna pénzhez jutni: elrabolta saját 9 éves lányát, mert azt gondolta, hogyha nem találják meg a rendőrök, akkor nyomravezetői díjat ajánlanak majd fel.

Ennek érdekében a lányt begyógyszerezve, nagybátyja segítségével elrejtették az ágyneműtartóban. 15 millió forintot vághattak volna zsebre, de lebuktak és így börtönbe került a nő.

Forrás: Northfoto

Azóta már kiengedték, de az emberek nem felejtik el a tettét. Akárhová megy, mindenhol lenéző tekintetekkel és gonosz megjegyzésekkel szembesül, ezért elhatározta:

átműtteti magát, hogy ne ismerjék fel.

Kislánya azóta már 18 éves, és egy másik családdal él azóta, mióta az anyját leültették. Nem meglepő módon nem tartják a kapcsolatot. A nő nevet változtatott, és hithű katolikusként él Dél-Angliában. - tudta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.