16 ezres órabérben dolgoznak a pucér takarítók

Forrás: Thinkstock -
takarító nudista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nudista takarítókat foglalkoztató cég terjeszkedik, és most újabb alkalmazottakat keres. Nem kevesebbet, mint 16 ezret lehet náluk keresni óránként.

A Naturist Cleaners néven létrehozott cég Manchesterben terjeszkedik, és alkalmazottakat keres. A náluk dolgozók munkaköre semmiben sem különbözik egy átlagos takarító feladataitól: mosás, vasalás, porszívózás, portörlés és ehhez hasonlók.

Jól kereshetsz, ha pucéran takarítasz Forrás: Thinkstock

Amiben viszont eltér, hogy a munkát szigorúan pucéran kell végezni. Természetesen meg is fizetik a főállású pucérkodást,

45 fontot keresnek óránként, azaz 16 ezer forintot.

2 évvel ezelőtt Londonból indult a vállalkozás, most pedig már terjeszkedik. Azért tudnak ilyen magas munkabért fizetni a dolgozóiknak, mert a szolgáltatást is csak igen borsos áron lehet megrendelni. Aki igénybe veszi a Naturist Cleanerst, annak az első óráért 65 fontot, azaz 23 ezer forintot kell fizetnie, és 55 fontot minden további megkezdett óráért – írta meg a Manchester Evening News.

45 fontot lehet keresni a meztelen házimunkával Forrás: Thinkstock

A cég azonban azt hangsúlyozza, hogy

a dolgozók nem vállalnak erotikus extrákat:

semmilyen szexuális szolgáltatásra nem kérhetik meg őket, sőt, még hozzájuk érni sem szabad.

A Teréz körúti robbantásban megsérült járőrnőt meghatotta, hogy ennyien összefogtak értükhttp://www.life.hu/news/20170112-a-terez-koruti-robbantasban-megserult-jarorno-uzent-meghatotta-az-osszefogas.htmlA Teréz körúti robbantásban két járőr sebesült meg: Szabina és Laci azóta is lábadoznak. A járőrnő édesanyja elárulta, hogy bár fizikailag egyre jobb lánya állapota, lelkileg nagyon megviselték a történtek... News--Horror! Szellemjárás volt egy kislány otthonában - VIDEÓhttp://www.life.hu/news/20170112-szellem-zavarta-meg-a-kislanyt.htmlMostanában egyre többször láthatunk a világhálón szellemek jelenlétét bizonygató videókat. Hol autó tetején utazó holt alakot vélnek felfedezni, hol pedig egy kórház folyosóján ragadt kóbor lelket videóznak le az szemtanúk. Ezúttal egy kislány játékát zavarta meg egy démoni tevékenység... NewsOrigoHazafelé tartott a 7 éves kislány, akinek elvágták a torkát http://www.life.hu/news/20170112-iskolabol-hazafele-vegeztek-a-kislannyal.htmlNagyon közel lakott az iskolához, mégsem ért haza épségben a 7 éves kislány: útközben, hidegvérrel gyilkolták meg Katie-t. News--Az ismert írónőt, Helen Bailey-t meggyilkoltákhttp://www.life.hu/news/20170112-helen-bailey-meghalt-pocegodorbe-fulladt-az-ismert-irono.htmlA népszerű ifjúsági szerzőt a saját otthona udvarán találták meg, holtan. Az élettársát gyanúsítják a meggyilkolásával. News--Büszkeség: Egy magyar kisfiú nyerte meg a szépségversenyt Dubajbanhttp://www.life.hu/news/20170111-magyar-kisfiu-nyerte-meg-a-dubaiban-rendezett-szepsegversenyt.htmlEgy 6 éves kisfiú, Gráczol Tamás lett az első egy Dubajban megrendezett szépségversenyen. NewsThinkstockSzexuálisan zaklatta diákjait a budapesti tanár: jobb jegyet ajánlott cserébehttp://www.life.hu/news/20170111-budapesti-tanar-zaklatta-diakjait-jobb-jegyet-ajanlott-cserebe.htmlTöbb mint húsz kiskorút veszélyeztetett egy budapesti XXIII. kerületi középiskolai tanár, ezzel vádolja az ügyészség. Szexuális tartalmú megjegyzéseket tett, és szexuális szolgáltatásokért cserébe ajánlott jobb jegyet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.