Kegyeletsértéssel vádolják Gábor Zsazsa férjét

hamvak Frederic von Anhalt temetés urna Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frédéric von Anhalt herceg kijelentette, hogy azt csinál felesége hamvaival, amit csak akar.

Úgy tűnk, hogy von Anhalt nem hajlandó teljesíteni Zsazsa utolsó akaratát, és a hozzátartozók kéréseit is semmibe veszi - írja a Bors. A herceget kegyeletsértéssel vádolják, azt mondják, "túszul ejtette" Gábor Zsazsa hamvait.

Gábor Zsazsa férje a színésznő hamvaival Forrás: Ábel Veronika

Edward Lozzi, a színésznő sajtósa azt állítja, hogy a hamvakat el kellett volna temetni a West Wood Memorial Parkban, a templomi szertartás után. A sírhely készen állt, Zsazsa testvére és lánya is oda lett eltemetve. Lozzi azt mondja, hogy von Anhalt azokon a barátokon akar bosszút állni, akik nem jelentek meg a szertartáson.

Gábor Zsazsa férje viszont azt mondja, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy mi csinál a felesége hamvaival:
"Ez az én feleségem urnája, és azt teszek vele, amit akarok. Megtartottuk a templomi szertartást, majd hazavittem az urnát, ami normális dolog. A kandallópárkányon áll" – mondta a férfi a People magazinnak. Azt, hogy ismerné Lozzit, letagadta, szerinte ez az ember sosem volt Zsazsa sajtósa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.