Útinform: nedves és jeges utakra is számítani kell

Útinform közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az autópályák és az autóutak burkolata nedves vagy sónedves, de Lébény közelében havas. A főutak burkolata többnyire szintén nedves, sónedves, de Pest, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, valamint Mosonmagyaróvár, Sárvár, Lenti, Esztergom, Kápolnásnyék és Kiskunfélegyháza környékén havas, hókásás és latyakos, Körmend, Zalaegerszeg és Pápa tájékán pedig jeges - közölte az Útinform szerda reggel a honlapján.

Az ország északi részén, továbbá Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében szállingózik, illetve esik a hó vagy havas eső hullik. A Dunántúlon és a Duna-Tisza közén többfelé, valamint Kisújszállás térségében ónos eső esik.

Az alsóbbrendű úthálózat nagy részén sónedves a burkolat, de Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, és Somogy megyében, továbbá az északi és északkeleti országrészben, valamint Kiskunhalas körzetében havas, hókásás, letaposott havas, latyakos, jeges és jégbordás szakaszok váltják egymást.

Az ország nagy részén kielégítőek a látási viszonyok, elszórtan párás a levegő. Mosonmagyaróvár, Balassagyarmat és Vác körzetében csak 100 és 300 méter közötti a belátható út hossza.

Magyar fiatalok haltak meg egy thaiföldi motorbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20170201-ket-fiatal-magyar-ferfi-halt-meg-egy-motorbalesetben-phuket-szigeten.htmlKét fiatal magyar férfi vesztette életét hétfő reggel Phuket szigetén, Thaiföldön. NewsThinkstockMegölte feleségét, majd végzett magával egy férfi Balatonalmádibanhttp://www.life.hu/news/20170131-megolte-feleseget-majd-vegzett-magaval-egy-ferfi-balatonalmadiban-1.htmlMegölte feleségét majd magával is végzett egy férfi Balatonalmádiban - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője. NewsThinkstockVeronai buszbaleset: A sofőr valószínűleg kirepült a szélvéfőnhttp://www.life.hu/news/20170201-veronai-buszbaleset-a-sofor-valoszinuleg-kirepult-a-szelvefon.htmlMint kiderült, a veronai buszbaleset egyik súlyos sérültje a busz egyik sofőrje, akit még mindig Olaszországban ápolnak. Ő vezethette a járművet, vádat is emelnek ellene az olasz hatóságok. A legfrissebb információk szerint a békéscsabai férfi kirepült a buszból az ütközés során. News--Halott testvére szerveit ajánlotta fel a fiatal nő http://www.life.hu/news/20170131-elhunyt-testvere-szerveit-ajanlotta-fel-jo-celra-a-no.htmlA fiatal nő egy autóbalesetben veszítette életét. Testvére azonban nagylelkű döntést hozott: jó célra ajánlotta fel az elhunyt Anita szerveit. NewsThinkstockTragédia Veresegyházán: autója gázolta halálra a férfithttp://www.life.hu/news/20170131-veresegyhaza-sajat-autoja-gazolta-halalra-a-ferfit.htmlSaját autója gázolt halálra egy férfit Veresegyházán. Egyelőre tisztázatlan körülmények között az autó rágurult a férfira. Nem tudták megmenteni az életét. NewsThinkstockVörös riasztás: ónos esőre és havazásra figyelmeztet az OMSZhttp://www.life.hu/news/20170131-elso-es-masodfoku-riasztas-havazas-es-onos-eso-miatt.htmlTöbb megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Ónos eső és havazás veszélye miatt figyelmeztetnek. Vörös és narancssárga riasztás is érvényben lesz. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.