veronai buszbaleset sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint kiderült, a veronai buszbaleset egyik súlyos sérültje a busz egyik sofőrje, akit még mindig Olaszországban ápolnak. Ő vezethette a járművet, vádat is emelnek ellene az olasz hatóságok. A legfrissebb információk szerint a békéscsabai férfi kirepült a buszból az ütközés során.

Az egyik szemtanú beszámolója szerint a busz sofőrje az ütközés erejétől kirepülhetett a szélvédőn – írja a Bors. AZ 52 éves férfi az aszfaltra zuhant, a mentők a Borgo Roma kórház égési osztályára szállították.

Mécsesek a buszbaleset áldozatainak emlékére a VI. kerületi Szinyei Merse Pál Gimnázium előtt Fotó: Csanádi Márton - Origo

Lánya és annak barátja mentek ki meglátogatni a férfit, de nem engedték őket a sérült közelébe a fertőzésveszély miatt, azonosítása DNS-minta segítségével történt meg. A sofőr a baleset óta még egy percre sem tért magához, testének több mint 50 százaléka megégett.

Az olasz hatóságok szerint a férfi okozta a veronai szerencsétlenséget azzal, hogy elaludt a volánnál. Feljelentést is tettek ellene.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.