Lelkész lett az egykor sikeres pornószínésznőből

Forrás: NORTHFOTO/Ruaridh Connellan / Barcroft Media/Ruaridh Connellan/Barcroftimages -
pornószínésznő Isten lelkész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, hogy a hit ereje milyen komoly döntésekre tudja sarkallni az embert. Ez a nő teljesen megváltoztatta az életét, miután felfedezte önmagában Istent. 

Crystal Bassette egy nagyon sikeres pornószínésznő volt, aki rengeteg pénzt keresett, és elképesztő luxusban élt. Az édesanya többmillió forintot zsebelt be havonta, és több mint 100 felnőtt filmben szerepelt a pályafutása során. Ám ezt most mind lecserélte, és helyette inkább felcsapott lelkésznek.

Így érzi teljesnek az életét Crystal Bassette Forrás: NORTHFOTO/Ruaridh Connellan / Barcroft Media/Ruaridh Connellan/Barcroftimages

Mivel a fiatal nő 16 éves korában esett teherbe, ezért szinte bármilyen munkát elvállalt, amellyel elegendő pénzt tudott keresni a gyermekneveléshez. Egy idő után azonban már elkeseredettnek érezte magát az életével kapcsolatban, ezért fordult a valláshoz, hátha abban könnyedségre, segítségre lel.

Így nézett ki a régi életében az édesanya Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Images

A sors pedig meghálálta a döntését, ugyanis 26 éves korában megismerkedett egy David nevű lelkipásztorral, akihez később hozzá is ment. A most 33 éves nő szintén lelkészként dolgozik, és úgy érzi ezzel került igazán sínre az élete.

Mióta összeházasodott Daviddel és lelkész lett, úgy érzi megtalálta a helyét a világban Forrás: NORTHFOTO/Ruaridh Connellan / Barcroft Media/Ruaridh Connellan/Barcroftimages

"Nem bánom az eddigi életemet sem, ugyanis azoknak a tapasztalatoknak köszönhetem, hogy most az lehetek, aki vagyok" - vallotta be a nő a The Sunnak.

Csak keresztelkedni akart a pultos lány, de a lelkész teherbe ejtette

A 27 éves Charlene Goudie azért ismerkedett össze az 53 éves lelkésszel, mert meg szeretett volna keresztelkedni. Két héttel az első találkozásuk után azonban már titkos viszonyt folytattak. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.