Csak keresztelkedni akart a pultos lány, de a lelkész teherbe ejtette

Forrás: Thinkstock -
keresztelő lelkész viszony gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel az első találkozásuk után már viszonyt folytatott az 53 éves lelkész, David Huntley és a 27 éves pultos lány. A nő szerint ezt a gyermeket Isten tervezte, mivel fogamzásgátló eszköz használatának ellenére esett teherbe.

A 27 éves Charlene Goudie azért ismerkedett össze az 53 éves lelkésszel, mert meg szeretett volna keresztelkedni. Két héttel az első találkozásuk után azonban már titkos viszonyt folytattak. A templomban estek egymásnak, a pultos lány pedig szinte azonnal teherbe esett, ami őszintén meglepte, mivel elmondása szerint használt fogamzásgátlót.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Az abortusz nem volt opció. Mindegy, milyen szituációban voltunk, mi áldottak voltunk, és ezt a gyereket Isten tervezte" - mondta a nő a Daily Mailnek. Nem tudták és nem is akarták eltitkolni az esetet, fegyelmi ügy lett belőle, a lelkészt pedig két évre eltiltották hivatásától. Számukra azonban ez nemcsak futó kaland volt, beleszerettek egymásba és össze is akarnak házasodni. Charlene Goudie mindenki előtt megvédte szerelmét, elmondta, hogy ő nem egy kéjenc pap, ahogy sokan gondolják.

"Az egyetlen bűnünk az volt, hogy beleszerettünk egymásba,

de David nem egy kéjenc pap. Ezt nagyon sértőnek találom" - tette hozzá a nő. Közös gyermekük egészségesen jött a világra, a lelkész pedig azt reméli, hogy az eltiltás után újra visszatérhet a templomba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.