Nyilatkozott Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Fotó: Mudra László - Origo -
Renner Erika Bene Krisztián lúgos orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatályon kívül helyezte a kúria a lúgos orvos, azaz Bene Krisztián ügyében született ítéletet. A vádlott már nyilatkozott korábban, az ártatlanságát bizonygatta, most az áldozat szólalt meg: "Arra gondoltam, meg fog ölni, és a gyerekeim anya nélkül nőnek fel".

Még mindig nem született ítélet a lúgos támadással vádolt orvos, Bene Krisztián ügyében. A kúria hatályon kívül helyezte az elmarasztaló ítéletet, aminek természetesen sem az áldozat, sem az ügyvédje nem örül. Szeretnék már végre lezárni a történteket, és elkezdeni feldolgozni ezt a szörnyűséget. Renner Erikát sokkolta a döntés, de még a szembesítésnek is áll elébe.

Renner Erika szeretné, ha lezárulna már ez az ügy Fotó: Mudra László - Origo

Körülbelül akkora sokk ért, mint amikor nyomozati szakban az ügyészség megszüntette az eljárást.

Biztos benne, hogy Bene Krisztián a tettes Fotó: Mudra László - Origo

Egyértelmű, hogy ő tettes. Felismerni azért nem tudtam, mert ez egy sokkszerű támadás volt, s nem tudtam arra gondolni, hogy megfigyeljem a támadómat,

Magyar Nemzetnek

Még a kórházban is rettegett Fotó: Mudra László - Origo

Amikor a tettes még szabadlábon volt, a kórházban is rettegtem, mert bejárása volt az intézményekbe. Attól féltem, hogy bejön, átállítja az altatógázt, és végez velem.

Megszólalt Bene Krisztián, a lúgos támadóként emlegetett orvos

Bene Krisztián bűnösségét kimondta a bíróság másodfokon is, 9 évet kapott a lúgos támadóként emlegetett orvos. A barátnője ellen elkövetett brutális támadásban mindkétszer bűnösnek találta a bíróság, ő mégis fontosnak tartotta, hogy megszólaljon: az ártatlanságát bizonygatta. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Elhunyt a Harry Potter sztárja, Sam Beazleyhttp://www.life.hu/news/20170619-sam-beazley-meghalt.html101 éves korában meghalt Sam Beazley brit színész, aki Everard professzort játszotta a 2007-es Harry Potter és a Főnix rendje című filmben. News--Terrorista a horvát tengerparton?http://www.life.hu/news/20170619-terrorista-kinezetu-ferfi-a-horvat-tengerparton.htmlNagyon megijedtek a nyaralók, amikor egy étteremben megjelent egy férfi fejkendővel, mellénnyel és fegyverrel.NewsThinkstockFotók, a két sofőr életét követelő magyar balesetrőlhttp://www.life.hu/news/20170618-baleset-nyarlorinc.htmlSzörnyű tragédia történt szombaton este a 44-es főúton. News--Készülj! Teljesen megbolondul az időjáráshttp://www.life.hu/news/20170618-idojaras-junius-kanikula.htmlEső, napsütés és fátyolfelhők. Ez vár ránk a következő néhány napban. Ám hamar visszatér a kánikula, örülhetnek a Balatonnál nyaralók. News--A vasárnapi záporok után kedden tér vissza az igaz strandidőhttp://www.life.hu/news/20170617-idojaras-elorejelzes.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki az erős széllökések miatt Pest, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Veszprém megyére.NewsThinkstockÉrkeznek az első fotók II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapjárólhttp://www.life.hu/news/20170617-ii-erzsebet-kiralyno-hivatalos-szuletesnapja.htmlAhogy mindig, idén is hagyományos katonai pompával ünnepelik meg Londonban a 91 esztendős II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.