Folytatódik az elviselhetetlen hőség

Forrás:Thinkstock -
időjárás forróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjárás ma sem kímél minket, még a tegnapi hőségnél is melegebbre kell számítanunk. 

Már a tegnapi időjárás sem volt semmi, hiszen az országos középhőmérséklet 25-27 fok között alakult, de több megyében is elérte a 31-37 fok körüli értékeket is. Több megyére első- illetve másodfokú riasztást adtak ki, ez pedig ma csak fokozódik.

Magyarország déli részére harmadfokú riasztás, míg a többi területre másodfokú, narancs jelzést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 34-38 fok körül alakul majd, és este sem lesz hűvösebb 25-30 foknál.

Az egész országban másod-, illetve harmadfokú riasztás van érvényben Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

A késő délutáni óráktól a Nyugat-Dunántúlon lehet néhol zivatar, átmeneti viharos (60-80 km/h-s) széllökések, jégeső, és intenzív csapadék kíséretében. Kisebb eséllyel akár heves zivatar is kialakulhat 80 km/h-t meghaladó szélrohamokkal - írta meg a Met.hu

Így került hullaházba a randizó lány: Videó! http://www.life.hu/news/20170809-hullahazba-kerult-a-tinderrrol-randizo-lany.htmlElképesztő esetről számolt be egy fiatal lány: az első két randi után hullaházba vitte őt az udvarlója. NewsOrigoMeztelenül, egy csónakházban találtak rá az eltűnt magyar nőrehttp://www.life.hu/news/20170809-meztelenul-kerult-elo-ausztriaban-az-eltuntnek-hitt-magyar-no.htmlHárom hétig keresték eltűntként Ausztriában a 29 éves magyar lányt. Végül múlt hét pénteken meztelenül került elő egy csónakházból. Semmire sem emlékszik.News--Erdőtűz pusztít Olaszországban http://www.life.hu/news/20170808-erdotuz-miatt-vesztette-eletet-harom-ember.htmlA nyár csupa móka és kacagás, de a szárazság és a forróság könnyedén katasztrófát okozhat. Ez történt most Olaszországban is. News--9 éves kisfiú jelentkezett a NASA állására: választ is kapotthttp://www.life.hu/news/20170808-9-eves-kisfiu-jelentkezett-a-nasa-allasara.htmlBolygóvédelmi felügyelőt keres a NASA, egy kilencéves kisfiú pedig úgy érezte, nincs is nála erre alkalmasabb személy, így aztán jelentkezett egy kézzel írt levéllel, és a legnagyobb meglepetésre választ is kapott. News--Visszatér a kánikulahttp://www.life.hu/news/20170808-visszater-a-kanikula-idojaras.htmlÚgy tűnik, ma már nem hűsölünk. Visszatér a meleg. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoHosszúszárnyú bálna emelt a levegőbe egy turistahajót az ausztrál partoknálhttp://www.life.hu/news/20170807-hosszuszarnyu-balna-emelt-a-levegobe-egy-turistahajot-ausztralia.htmlHosszúszárnyú bálna rontott alulról egy turistákat szállító hajónak az ausztrál partoknál, egy utas eszméletét vesztette, hárman csonttörést szenvedtek - közölte a hajó kapitánya hétfőn. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.