Elfoghatták a 17 éves borsodnádasdi lány, Csenge gyilkosát

Forrás: Thinkstock -
gyilkos rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton szórakozni indult a borsodnádasdi Csenge, de már soha nem tért haza. A 17 éves lánynak csak a holttestét sikerült már megtalálni, a rendőrségi tájékoztatás szerint pedig kézre kerítették a gyilkosát is. 

Szórakozni indult a fiatal borsodnádasdi lány, de miután nem tért haza a megadott időben, az édesanyja értesítette a rendőrséget. A hatóság a polgárőrség és a tűzoltóság bevonásával együtt kereste a 17 éves lányt, de sajnos már csak a holttestét sikerült megtalálni a templom melletti vízaknában. A rendőrség ezután vizsgálatot indított az elkövető megtalálására.

Elfogták Csnege gyilkosát - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A nyomozók az ügyben végzett adatgyűjtések eredményeként szeptember 4-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 20 éves borsodnádasdi férfit, akivel szemben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.