Borsodnádasdi gyilkosság: Döntött a bíróság Csenge gyilkosának sorsáról

gyilkosság K. Csenge Borsodnádasd gyanúsított
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miskolci Törvényszék csütörtökön délelőtt hozott ítéletet B. Roland sorsáról.

Előzetes letartóztatásba helyezték B. Rolandot, K. Csenge feltételezett gyilkosát. A Blikk helyszíni tudósítása szerint a férfi zavart félmosollyal az arcán érkezett a bíróságra, de amint meglátta a sajtó munkatársait, becsukta a szemét és úgy is tartotta, ameddig a tárgyalóba nem ért.

Borsodnádasdi gyilkosság - Csenge holttestét a templom melletti aknában találták meg Fotó: Csudai Sándor - Origo

Rolandot 30 nap előzetesbe helyezték, szökés elrejtőzés és befolyásolás veszélyét állapították meg. A lapnak a férfi ügyvédje nyilatkozott:
"Most nem tett vallomást, csak a nyomozás során. Hamarosan szakértői vélemények fognak készülni az ügyben" - mondta Boschánszky Iván, aki hozzétette, hogy szexuális bűncselekményről egyelőre nincsen szó, és az ügyfelét nagyon megviselte az eset.

Zápor, zivatar, szél is lehet csütörtökönhttp://www.life.hu/news/20170907-zapor-zivatar-szel-csutortokon-idojaras.htmlEzeken a területeken jöhet zápor, zivatar és kellemetlen szél csütörtökön. News--Borsodnádasdi gyilkosság: Kiderült, mi történt a szörnyűség előtthttp://www.life.hu/news/20170907-borsodnadasdi-gyilkossag-ez-tortent-elotte.htmlB. Roland egész nap drogozott és alkoholt ivott, mielőtt a vízaknába dobta volna a 17 éves borsodnádasdi K. Csengét.News--Tűzoltók mentették ki a lány beszorult ürülékét http://www.life.hu/news/20170906-eldugult-a-vece-majd-a-lany-is-beszorult.htmlA világ legkínosabb első randija került fel a netre, amit nem lehet eltitkolni az internet népe elől. NewsOrigoMeztelenül táncolt az utcán egy orosz nő: Videó! (18+)http://www.life.hu/news/20170905-egy-orosz-no-tancolt-meztelenul-az-utcan.htmlFelfoghatatlan videó került fel nemrég a netre egy nőről, akinek láthatóan nincsenek gátlásai. News--Lassan itt a fűtésszezon, hajnalban már csak 10 fok vanhttp://www.life.hu/news/20170906-hajnalban-mar-csak-10-fok-van-hideg-idojaras.htmlEgy pillanat alatt váltott az időjárás kánikulából hűvös őszre. Hajnalonta már csak 10 fokot lehet mérni, a fázósak lassan be is fűthetnek, izzadni már nem sokat fogunk. News--Családi tragédia történt Hajdúszoboszlón: az anyát, az apát és a kisgyereket is holtan találtákhttp://www.life.hu/news/20170905-egesz-csaladot-holtan-talaltak-hajduszoboszlon.htmlCsaládi tragédia történt Hajdúszoboszlón: egy nőt, a férjét és a kisfiukat is holtan találták. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.