Hamarosan lecsap az Irma hurrikán Floridára

Florida Irma hurrikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is tudjuk elképzelni, hogy mit élhetnek át a helyiek. 

Florida legdélebbi pontját, Key West szigetét már elérte az Irma hurrikán előszele, ami szintén elképesztő sebességgel söpör végig mindenen. Több csatornán vagy weboldalon keresztül is van lehetőségünk figyelemmel kísérni az aktuális helyzetet, élő bejelentkezések formájában.

A CNN egyik tudósítója például kapcsolatba lépett Key West egyik lakosával, aki meg sem próbál elmenekülni a hurrikán elől. A férfi elmondta, hogy a sötét miatt túl sokat nem lát, viszont azt már hallani, ahogy recsegnek a fák az óriási széllökések miatt. Key West szigetéről itt tudsz élő közvetítést nézni.

A CNN folyamatos élő közvetítésben tájékoztatja a nézőket arról, hogy a hurrikán éppen merre tart, illetve az érintett területekről, és egyéb fontos részletekről is.

Házi őrizetet szeretne a hidegvérű gyilkos családja http://www.life.hu/news/20170910-k-balint-haziorizetet-kerne-a-csaladja.htmlK.Bálint családja szeretné megmenteni a gyilkos férfit a börtöntől. Ám erre valószínűleg semmi esélye azok után, hogy kegyetlen hidegvérrel végezte ki tavaly M.Vivient. NewsThinkstockMeggyilkolták és elásták a híres magyar pszichiáter eltűnt fiáthttp://www.life.hu/news/20170909-megoltek-es-elastak-a-pszichiater-eltunt-fiat.htmlA közelmútlban, a neves magyar pszichiáter, Bajtsi Miklós közösségi oldalon kért segítséget, mert eltűnt a fia. Akkor még senki sem gondolta, hogy valaki meggyilkolta... News--Bosszút állt férje szeretőjén a feldühödött asszony - Videó!http://www.life.hu/news/20170909-durva-bosszut-allt-ferje-szeretojen-az-asszony-video.htmlEz ám a bosszú! Így torolta meg férje szeretőjén a hűtlenséget a megcsalt asszony.News--Pontosan a gyerekek orra alá tojt a medve (video)http://www.life.hu/news/20170908-gyerekek-nezik-a-kakalo-medvet.htmlÁlmukban sem gondolták azok a gyerekek, akik a mitchigani állatkertbe kirándultak, hogy milyen meghökkentő látványban részük. A biológiai tudások valószínűleg gyarapodott és soha nem fogják elfelejteni a grizzlys kalandot. News--Ő az a lány, aki a kakijával dobálózott az első randinhttp://www.life.hu/news/20170908-megtalaltak-a-kakijaval-randizo-lanyt.htmlFelfedte a kilétét a lány, aki egy randijának köszönhetően vált pillanatok alatt híressé. News--Út közben szökött meg egy cirkuszi tigris az amerikai Georgia állambanhttp://www.life.hu/news/20170907-ut-kozben-szokott-meg-egy-cirkuszi-tigris-amerikaban.htmlLelőttek a hatóságok egy bengáli tigrist az amerikai Georgia államon keresztülhaladó autópálya egyik szakaszán, miután az állat, amely egy Floridából Tennessee-be tartó teherautóról szökött meg, halálra rémítette az autósokat és egy kutyát is megkergetett egy közeli településen.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.