Gyilkosság áldozata lett egy magyar prostituált Olaszországban

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság Olaszország prostituált magyar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 24 éves prostituáltként dolgozó nőt gyilkoltak meg Modena környékén: holttestére a sínek között találtak rá.

Gyilkosság áldozata lett egy 24 éves magyar nő Olaszországban, szombatról vasárnapra virradó éjjel oltották ki az életét. Az MTI úgy tudja, hogy az emberölést öngyilkosságnak próbálta álcázni a gyanúsított, így miután megfojtotta a nőt annak testét a sínekre dobta. Ott is találtak rá Modena és Castelfranco között.

Gyilkosság áldozata lett a magyar nő - Képünk illusztráció "Forrás: Thinkstock "

A Tények azonban arról számolt be, hogy a 24 éves nő Modenában akart felszállni egy vonatra, amikor ki akarták rabolni. A nő ellenállt, nem engedte, hogy a tolvaj elvegye a táskáját, ezért a rabló a vonat alá lökte. Azonnal meghalt. Az áldozat testvére annyit közölt, hogy egyeztetnek az olasz hatósággal a test hazahozataláról.
A gyilkossággal egy 50 éves szardíniai férfit gyanúsítanak, aki játékfüggő és korábban raktárigazgatóként dolgozott. Korábban 23 évet ült börtönben szintén gyilkosság miatt. Az 1990-es években egy idős nővel végzett rablás közben. Három éve szabadult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.