17 évesen elhunyt a Nagykáta Sportegyesület focistája, Bódis Lajos

halál Nagykáta Sportegyesület focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 11-én elhunyt a 17 éves magyar focista, Bódis Lajos, aki a Nagykáta Sportegyesületben játszott. A szomorú hírt csapata közölte. 

Tragikusan fiatalon, 17 évesen hunyt el Bódis Lajos magyar focista. A sportoló az U19-es korosztályú csapat ladarúgója volt a Nagykáta Sportegyesületnél. A szomorú hírt csapata közölte a honlapján. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a fiatal halálát.

17 évesen hunyt el a magyar sportoló "Forrás: Pixabay.com "

"Mély fájdalommal, megrendüléssel és szomorú szívvel tudatjuk, hogy a Nagykáta Sportegyesület családjához tartozó Bódis Lajos 2018. február 11-én elhunyt. Lajos az elmúlt nyáron igazolt a szomszédos Aranyszarvas együttesétől - korábban több éven kerezsztül itt futballozott - Nagykátára, ahol az országos III. osztályú U19-es bajnokságban kapott szerepet. A Nagykáta Sportegyesület minden tagja, szimpatizánsa osztozik a család gyászában!" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.