Döntött a bíróság a lúgos orvos ügyében: 9 évet kapott

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
börtön ítélet B. Krisztián lúgos orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakásában támadta meg áldozatát a lúgos orvos, a földre teperte, és kábító hatású injekciót adott a combjába, majd leöntötte lúggal a nő nemi szervét. Az ügy évek óta húzódik, de most döntött a bíróság: 9 évet kapott a támadó.

2013. március 12-én reggel 8 óra előtt a lakásában támadta meg az áldozatát a lúgos orvos. Földre teperte, kábító hatású injekciót adott a nőnek, aki korábban élettársa volt, majd lúggal leöntötte a nemi szervét. Ez után szőnyegbe csavarta a testét, és távozott a helyszínről.

A lúgos orvost 9 évre ítélték Fotó: Csudai Sándor - Origo

Első- és másodfokon is bűnösnek találta a bíróság B. Krisztiánt a barátnője ellen elkövetett brutális támadásban, de a Kúria hatályon kívül helyezte a Fővárosi Ítélőtábla korábbi, másodfokú ítéletét, ezért tavaly november végén elkezdődött a megismételt másodfokú eljárás. Az ítélet megszületett, a lúgos orvost 9 év börtönbüntetésre ítélték, és örökre eltiltották az orvoslástól – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.