Makai Viktória futónő támadója dolgozni akar a börtönben

Forrás: Makai Viktória/Facebook -
szexuális erőszak Makai Viktória börtön támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg akarta erőszakolni Makai Viktória futónőt a 37 éves támadója. A férfi betartja a bv-intézet szabályait, hamarosan dolgozni akar. 

Makai Viktória futónő 37 éves támadója nehezen viseli a bezártságot és a bizonytalanságot, ám a bv-intézet minden szabályát betartja. Néhány nappal ezelőtt beismerő vallomást tett, a felesége kiáll mellette. A Borsnak a védőügyvédje, dr. Vidákovics Béla Zsolt mesélt.

"Védencem a szexuális erőszak bűntettét és a testi sértés vétségét is elismerte, kihallgatásán részletesen beszámolt a történtekről, a cselekmény elkövetését nagyon megbánta, nem érti, hogyan követhette el" - tájékoztatta a lapot a védő.

Makai Viktória védekezni próbált, a férfi megverte Forrás: Makai Viktória/Facebook

Azt is elmondta, hogy védence az intézetben lelkészhez jár, hamarosan pedig dolgozni szeretne. A 37 éves férfi egy céges buliból indult haza kerékpárral, amikor Makai Viktóriát megtámadta. A buliban a tanúk szerint sok alkoholt fogyasztott. A nadrágját a támadás helyszínén hagyta, pucéran ment haza kerékpárral, a rendőrök is meztelenül találtak rá házában.

"A kóros ittasság felmerülhet az esetében, amely átmeneti pszichotikus, az elmebetegséghez hasonló állapotot idézhetett elő. Ennek vizsgálata azonban szakértői kompetenciába tartozik. A szakértő kirendelése a napokban várható, a vizsgálatot soron kívül végzik el, de egyelőre nem lehet tudni, hogy mikorra várható eredmény" - mondta a Borsnak dr. Vidákovics Béla Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.