Kiderült, ki a Fővárosi Törvényszékről elszökött rab

Forrás: Shutterstock -
üldözés Fővárosi Törvényszék szökött rab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fegyveres szökött rabot üldöztek a rendőrök Budapesten: 36 perccel a szökése után sikerült elfogni az illetőt, akit súlyos állapotban kórházba szállítottak. Ő volt a szökevény. 

A Fővárosi Törvényszékről pénteken elszökött egy rab: az őr pisztolyát sikerült elvennie, majd a fejéhez szorítva menekült ki az épületből. Autót is szerzett a szökevény, ezután egy akciófilmbe illő üldözés következett. A város több pontján is úttorlaszt állítottak, amit a rabnak sikerült kikerülnie a Szentmihályi út és Nyírpalota út kereszteződésénél. Pár méterrel arrébb autót akart cserélni a szökevény, egy Mercedes sofőrjét támadta meg, de a férfi nem engedett a rabnak.

Elfogták a szökött rabot – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A sofőr igyekezett lenyomni a férfi pisztolyt fogó kezét, amivel benyúlt a kocsi ablakán. Végül a szökevény feladta, és továbbállt, de addigra odaértek a rendőrök. Ártalmatlanították a férfit, több lövést is leadtak rá, mivel a felszólítás ellenére sem adta meg magát. A férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba, hét golyó fúródott a testébe.

A szökevény, Sz. Károly a Blikk információi szerint 2017-ben egy kőbányai bankfiókot próbált meg kirabolni, majd elmenekült, de elgázolta egy kisteherautó. Akkor 9 év börtönt kapott, most pedig egy kisebb bűncselekmény miatt vitték a bíróságra: 1 év 1 hónapot kapott garázdaság és rongálás miatt. Ő azonban nem értett egyet az ítélettel, ezért próbált meg elmenekülni.

Németh Lajos szerint az első hazatért gólya megérezte a jó idő közeledtéthttp://www.life.hu/news/20190216-nemeth-lajos-szerint-az-elso-hazatert-golya-megerezte-a-jo-ido-kozeledtet.htmlAz első hazatért gólya megérezte a jó idő közeledtét: Német Lajos szerint is jön a tavasz. News--Megszökött egy fegyveres rab a Fővárosi Törvényszékrőlhttp://www.life.hu/news/20190215-megszokott-egy-fegyveres-rab-a-fovarosi-torvenyszekrol.htmlSajtóértesülések szerint egy fegyveres rab megszökött a Fővárosi Törvényszékről. NewsOrigoNatascha Kampusch nem gondol az elrablójárahttp://www.life.hu/news/20190215-natascha-kampusch-nem-gondol-az-elrablojara.htmlNatascha Kampusch nemsokára 31 éves lesz, és 13 éve szabadult a fogságból: igyekszik nem gondolni az elrablójára. NewsAFPIdőjárás: 13 fok is lehet a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190215-idojaras-13-fok-is-lehet-hetvegen.htmlFolytatódik a kora tavaszias idő, egyelőre biztosan nem tér vissza a tél. NewsOrigoLányaiként kezeli a 4 millióért vásárolt szexbabáit a 60 éves üzletember, Yu Zhenguohttp://www.life.hu/news/20190214-lanyaikent-kezeli-a-4-millioert-vasarolt-szexbabait-a-60-eves-uzletember-yu-zhenguo.htmlSzexbabákra költi a pénzét a 60 éves üzletember, de nem szexuális eszközként tekint rájuk: lányaiként kezeli őket. NewsOrigoÚjratárgyalják Pénzes Heni gyilkosának ügyét (18+)http://www.life.hu/news/20190214-ujratargyaljak-penzes-heni-gyilkosanak-ugyet.html13 évvel az eset után szabadon engedték volna Pénzes Henrietta gyilkosát, a bíró azonban úgy döntött, egyelőre nem szabadulhat a férfi. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.