Nyilvános szex: motorháztetőn tette magáévá a férfi a partnerét – Fotó

Forrás: Shutterstock/ James Jiao -
motorháztető videó nyilvános szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a nagy nyári meleg a szabadba csábítja a szerelmeseket, ugyanis egyre többen választják a nyilvános helyeket, utcákat, tereket az összebújásra.

A minap egy győri pár esett egymásnak egy szökőkútban, ezúttal pedig egy motorháztetőn szexelt egy fiatal pár Budapest ötödik kerületében.

Hajnali két óra környékén vették észre a járókelők a párt, akik hevesen közösültek egy autón, fittyet hányva a mellettük közlekedőkre.

Forrás: Shutterstock/ James Jiao

Letolt nadrág, széttett lábak – ez fogadta az utcán arra sétálókat.

"Nem hiszem, hogy a sajátjuk volt az autó, amin foglalatoskodtak, mert egy szatyorban voltak a holmijaik. Tettünk pár megjegyzést, de ránk sem hederítettek"mesélte egy szemtanú a Borsnak.

A győri szökőkútban szexelt egy pár, a szemlélődők videóra vették (18+)


Döbbenetes eset történt Győrben. A városháza előtti szökőkútban szexelt egy pár, még a nézelődők sem zavarták őket, akik nem mellesleg videóra is vették az aktust.

Szalmonellával fertőzött kutyaeledelt hívnak visszahttp://www.life.hu/news/20190709-szalmonellaval-fertozott-kutyaeledelt-hiv-vissza-a-nebih.htmlKutyaeledelt hív vissza a Fressnapf nevű cég, ugyanis szalmonellával szennyezett terméket találtak. A betegség állatról emberre is terjedhet. News--Több mint két évig játszottak a spanyol tévés vetélkedők eddigi legnagyobb pénznyereményéérthttp://www.life.hu/news/20190709-tobb-mint-ket-evig-ev-jatszottak-a-spanyol-teves-vetelkedok-eddigi-legnagyobb-penznyeremenyeer.htmlTöbb mint két évig játszott egy csapat a spanyol televíziós vetélkedők történetének legnagyobb pénznyereményéért, több mint 6,6 millió euróért (2,1 milliárd forint). News--Balesetben meghalt egy motoros Pápánhttp://www.life.hu/news/20190709-balesetben-meghalt-egy-motoros-papan-kedden.htmlSzemélygépkocsival ütközött és meghalt egy motoros kedden Pápán – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. NewsOrigoBrutális méretű harcsát fogtak ki a Tiszából az első Nyílt Kuttyogató Világkupánhttp://www.life.hu/news/20190708-brutalis-meretu-harcsat-fogtak-ki-a-tiszabol-az-elso-nyilt-kuttyogato-vilagkupan.htmlA szörnyeteget kuttyogtatással fogták ki a folyóból. News--Kisiklott egy vonat Érdnél, majdnem a mélybe zuhanthttp://www.life.hu/news/20190708-kisiklott-egy-vonat-erdel-majdnem-a-melybe-zuhant.htmlÁttörte az ütközőbakot, és túlszaladt a síneken egy vonat Érden. A mozdony egy munkagödör szélén állt meg. A Mávinform tájékoztatott az esetről. News--Végső búcsút vesznek pénteken a Hableány sétahajó kapitányától és matrózátólhttp://www.life.hu/news/20190708-vegso-bucsut-vesznek-penteken-a-hableany-setahajo-kapitanyatol-es-matrozatol.htmlNem szórják a Dunába az elsüllyedt Hableány sétahajó tragikus körülmények között elhunyt kapitányának hamvait. Pénteken hajós temetési szertartással búcsút vesznek L. László kapitánytól és P. János matróztól. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.