Megmutatta új otthonát Cynthia Dictator

otthon videó Cynthia Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen új életet kezdett Cynthia Dictator, mióta szakított Varga Viktorral. Nézd meg a videót, amiből kiderült, milyen lenyűgöző helyre költözött az Éden Hotel műsorvezetője, mesél Viktorral való szakításáról, sőt, még egy fájdalmas szurkálást is bevállalt a kedvünkért.

Aleskáé finom! Belenyaltunk...http://www.life.hu/otthon/20150403-aleska-diamond-safrany-emese-paleo-nyersvegan-tortat-keszit-finom-belenyaltunk.htmlAleska Diamond, vagyis Sáfrány Emese látta vendégül otthonában a Life.hu riporterét. A szexi sztár egy "paleo nyers vegán" tortát sütött, méghozzá áfonya ízűt. Ha kíváncsi vagy, hogyan kellett viszonozni a lány kedvességégt, kiderül a kisfilmből:OtthonFotó: Zsigmond László/Life.huUnokáink is főzni fogják: Rafkós fasírt maradékbólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150408-az-uff-lanyok-galambos-dorina-es-peterfi-nagy-evi.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFFOrigoAndropauza - Létezik férfi menopauza ishttp://www.life.hu/drlife/20150330-ferfi-menopauza-van-megoldas.htmlAz idő ugyan kegyesebb a férfiakhoz, mint a nőkhöz, kicsit később érkezik el életük nehéz időszaka, a hormonrendszer "öregedése" - az andropauza. A tünetek azonban mutatnak párhuzamot: a nők és férfiak egyaránt idegesebbé, fáradtabbá válnak, koncentrálási nehézségek lépnek fel, csökken a libidó és általános letargia lehet úrrá rajtuk.Dr. LifeThinkstockTopformában szülés után - erre esküsznek a legszebb celebmamikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150408-szules-utan-remek-formaban-ezeket-a-szepsegtrukkoket-probald-ki.htmlSzülés után kétségkívül megváltozik a női test: még ha pár hónap alatt le is mennek a terhesség alatt felszedett kilók, a bőr, a haj, az izmok állapota egészen más lesz. Egészen biztosan az április végén szülő Katalin hercegnőnek is vannak tuti tippjei, hiszen nagyon gyorsan visszanyerte csúcsformáját a kis György születése után - lássuk, milyen trükköket tudna még ellesni a legszebb sztármamiktól. Ez Zsír!AFPFantasztikus átalakulás! Puskás Peti bombanővé változotthttp://www.life.hu/trend/20150407-puskas-peti-enekes-bombazo-nove-valtozott-es-a-vilaghiru-szineszno-charlize-theron-borebe-bujt.htmlA világhírű színésznő, Charlize Theron bőrébe bújt a magyar énekes. Az eredmény nagyon durva lett!Trend--Rékasi Károly megmutatta pazar otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20150402-rekasi-karoly-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-megmutatta-pazar-otthonat-ahol-pikali-gerda.htmlIgazi álomlakásban él Rékasi Károly és új párja, Pikali Gerda. A szerelmesek lenyűgöző teraszáról pazar kilátás nyílik a hegyes-dombos vidékre is.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.