A hónap színe: az elegáns és csillogó pezsgőszín

enteriőr otthon pezsgő pezsgő2015 a hónap színe lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepekre készülődve mi más is lehetne december hónap színe, mint az elegánsan ragyogó pezsgőszín. Idegenkedsz tőle? Ne tedd! Mutatjuk, milyen árnyalatokkal harmonizálhat jól az otthonodban.

Milyen is pontosan a pezsgőszín?

Olyan mint a pezsgőé! A viccet félretéve, a pezsgőárnyalatot leginkább a sárga és a bézs keverékeként definiálhatnánk. De mivel egy átlátszó folyadékról van szó, a pezsgő színe függ a ráeső fény irányától, de még a háttér színétől is.

Gyöngyöző pezsgő Forrás: wickednweird.blogspot.hu

Miért pont pezsgőszín?

A pezsgő a luxus, az elegancia színe, tökéletesen illik a karácsony ünnepélyességéhez, az év végi pezsgőmámorhoz. Ezenkívül az sem elhanyagolható szempont, hogy halványsága miatt remekül harmonizál szinte az összes színnel. Kitűnő választás lehet a klasszikus karácsonyi színek mellé, mint az arany, az ezüst, a zöld, vagy a fehér, a pasztell színekkel, például a pasztellrózsaszínnel párosítva légiesen könnyed hatást tudsz elérni, ha lilával kombinálod, az otthonodból a luxus fog sugározni, ha egy kis narancsot adsz mellé, az eredmény bohémosan játékos lesz, pirossal megspékelve pedig überdögös helyiségeket alakíthatsz ki.

Megjött a kedved a pezsgéshez? Inspirálódj képeinkből!

/1512/Enter201512218512

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.