Múzeumot csinálnának a Playboy-villából

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Charley Gallay -
Hugh Hefner múzeum Playboy-villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég derült ki, hogy Hugh Hefner eladásra kínálja a legendás épületet, a legfrissebb információk szerint már meg is találták az új tulajdonosát!

Hugh Hefner 1971-ben vásárolta meg legendás birtokát, ami híres volt az ott megrendezett bulikról, és a nyuszis lányokról. Az utóbbi időben viszont nagy a csend a Playboy-mogul körül, és már a villa is veszített régi fényéből.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Charley Gallay

Mr. Hefner 200 millió dollárért kezdte árulni az épületet, de a szakértők úgy vélik, nem ér ennyit az ingatlan. A legújabb hírek szerint már meg is találta a megfelelő vevőt a birtokára! A Bunny Up nevű amerikai cég jelentkezett a villáért. Az ajánlat része, hogy Hefnernek nem kell kiköltöznie, élete végéig ott élhet, azonban halála után múzeummá alakítanák a legendás épületet.

Gyász! Meghalt a világ legidősebb férfijahttp://www.life.hu/news/20160120-meghalt-koide-yasutaro-a-vilag-legidosebb-embere.htmlKevesebb mint két hónappal 113. születésnapja előtt meghalt a japán Koide Yasutaro, akit a földkerekség legidősebb férfijaként tartott számon a Guinness Rekordok Könyve. News--Amal Clooney bebörtönzött azeri újságírónőnek segítenehttp://www.life.hu/news/20160120-amal-clooney-felajanlotta-segitseget-egy-bebortonzott-azeri-ujsagirononek.htmlGeorge Clooney emberi jogi ügyekkel foglalkozó ügyvéd felesége, Amal Clooney felajánlotta egy bebörtönzött azeri újságírónőnek, hogy képviseli az ügyét Strasbourgban.News--Iszonyatosan sok hőt nyelnek el az óceánokhttp://www.life.hu/news/20160119-megketszerezodott-az-emberi-kibocsatasu-oceanok-altal-elnyelt-ho-mennyisege.htmlMegkétszereződött az emberi kibocsátású, óceánok által elnyelt hő mennyisége 1997 óta - állapította meg egy friss tanulmány. News--Alan Rickman magával vitte a Harry Potter titkáthttp://www.life.hu/news/20160119-alan-rickman-bizalmas-informaciot-kapott-j-k-rowling-ironotol.htmlJ.K. Rowling annyira megbízott a színészben, hogy elárult neki egy kis titkot, amit most minden rajongó szeretne megtudni! News--Dr. Mike jótékonyságból randizik!http://www.life.hu/news/20160119-dr-mike-a-vilag-legdogosebb-orvosa-jotekonysagbol-randevuzik.htmlA világ legdögösebb orvosa a saját társaságát is felajánlja, ha ezzel segíthet. NewsOrigoA legsikeresebb 30 alatti fiatal közé került két magyar is!http://www.life.hu/news/20160119-a-legsikeresebb-30-alatti-europai-fiatalja-koze-kerult-ket-magyar-is.htmlIdén először állították össze a legsikeresebb európai fiatalokat felsorakoztató listát. Adele és Vettel mellett két magyar is szerepel a sorban! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.