Reese Witherspoon igazi luxuskörülmények között él: less be hozzá!

ház otthon videó Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Witherspoon nem aprózza el! Végre megmutatta pompás otthonát, ahol jelenleg együtt él magyar származású férjével és gyönyörű gyermekeikkel. 

A Vogue magazin nemrég interjút készített Reese Witherspoonnal, a gyönyörű, spanyol stílusú házában, Brentwood-ban. A lakása abszolút tükrözi a sztár kedves természetét: otthonos, kényelmes, tele melegséggel. A kertben - és nem csupán a gyerekek miatt - egy hatalmas trambulin is helyet kapott. A nappali legfőbb berendezései a kandalló, a könyvespolcok és a sarokban a család kedvence, a zongora.

Érdekességek és pletykák - Kitálal a hollywoodi sztárok ingatlanosahttp://www.life.hu/otthon/20160816-erdekessegek-a-hollywoodi-sztarok-ingtlanugynokenek-szajabol.htmlMadarat tolláról, celebet lakásáról lehet megismerni – vallja ezt Dolly Lenz, a hollywoodi hírességek ingatlanügynöke, aki az elmúlt 25 évben számos sztárt segített már álmai otthonához. Az elmúlt évtizedekben átélt tapasztalatairól mesélt az amerikai Cosmopolitannek. OtthonOrigoEnyészet vagy újrahasznosítás - Vajon mi vár a riói olimpia helyszíneire?http://www.life.hu/otthon/20160802-milyen-sorsra-jut-a-rioi-olimpiai-falu-az-olimpia-utan.htmlHolnap végre elstartol az oly régóta várt XXXI. nyári olimpiai játékok, a következő 16 napban az egész világ Rio de Janeiróra fog figyelni. A Life.hu szerkesztősége természetesen egy emberként fog szurkolni a magyar csapatért, de a sportolók teljesítményén kívül egyvalamire még nagyon kíváncsiak leszünk: milyen sors vár majd vajon az olimpiai falura a nyári játékok befejeztével? Otthon--Micsoda fényűzés! Less be Cristiano Ronaldo méregdrága luxuslakásábahttp://www.life.hu/otthon/20160803-cristiano-ronaldo-lakasa-igy-elnek-a-focistak-less-be-a-sztarok-otthonaba.htmlElképesztő pompában élnek a világ leggazdagabb focistái. Lesd meg Ronaldo méregdrága luxuslakását, Benzema autógyűjteményét vagy Neymar saját helikopterét! Otthon--Így utánozza kedvenc mesehősét Nicole Kidman az otthonában: videó! http://www.life.hu/otthon/20160801-nicole-kidman-igazi-mokamester-igy-meg-sosem-lathattad-a-vilagsztart.htmlA 49 éves színésznő talán még sosem volt ennyire őszinte, mint a legutóbb vele készült interjú alatt. OtthonOrigoElhagyatott helyek, szellemvárosok a filmvásznonhttp://www.life.hu/otthon/20160719-hires-filmek-elhagyatott-forgatasi-helyszinei.htmlAz elhagyott szellemvárosokért nem csak a turisták, a filmrendezők is odavannak. Jó néhány kísérteties hely köszönt már vissza a fimvászonról, a következőkben ezekből válogattunk. OtthonAFPA hollywoodi sztárpár luxuskéglijébe költözik Kendall Jennerhttp://www.life.hu/otthon/20160713-kendall-jenner-emily-blunt-es-john-krasinski-hazaba-koltozik.htmlEmily Blunt és John Krasinski nemrég eladta a házát, a vevő pedig Kendall Jenner. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.