Az özvegyen maradt Celine Dion árulja az egykori családi házát

luxus Párizs otthon René Angélil eladó lakás Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a 7,6 millió dolláros kastély Celine és hajdani férje, René Angélil közös kis szerelmi fészke volt. Azonban mivel René 2016-ban meghalt, az énekesnő most szabadulni szeretne a szomorú emlékektől.

A Párizsban található ingatlanhoz öt hálószoba, egy saját gyógyfürdő, egy borospince és még egy moziterem is tartozik, ablakából pedig elképesztő kilátás nyílik az Eiffel-toronyra.

Nappali Forrás: Sotheby’s International Realty

Celine Dion és férje még 2008-ban vásárolták ezt a kúriát abból a megfontolásból, hogy ide tudjanak visszavonulni, ha az énekesnő éppen nincs koncertturnén, vagy nem Las Vegasban lép fel. A pár sok boldog pillanatot élhetett át ebben a csodás otthonban. 2016 januárjában, 73 évesen azonban René Angélil torokrákban elhunyt. A házaspár 21 évet töltött együtt.

Könyvgaléria Forrás: Sotheby’s International Realty

Az utolsó hónapokat ebben a párizsi kúriában töltötte a pár, míg tavaly januárban vissza nem utaztak az Egyesült Államokba. Az ingatlant egyébként már férje halála másnapján elkezdte hirdetni az énekesnő, azonban máig nem talált rá vevőt. A leendő új tulajdonosnak 7,6 millió dollárt, azaz 2,2 milliárd forintot kell majd az ingatlanért kifizetnie.

Gyógyfürdő Forrás: Sotheby’s International Realty
Omladozó kastélyok építőkockákból - Elképesztő látványhttp://www.life.hu/otthon/20170117-elhagyatott-kastelyok-epitokockakbol.htmlMíg az enyészet szélén álló, elhagyatott kastélyokról készült fotók nézegetése közben a hideg futkos a hátadon, addig az elhagyott kastélyokról készült elképesztő makettek láttán garantáltan tátva marad a szád. Otthon--Rossz energiák az otthonodban - Lehet, hogy a lakásod miatt vagy balszerencsés?http://www.life.hu/otthon/20170116-szerencsetlenseget-hozo-dolgok-az-otthonodban.htmlArra törekszel, hogy otthonod egy pozitív energiájú, komfortos családi kuckó legyen? Akkor az alábbi, szerencsétlenséget és rossz energiát sugárzó dolgoktól érdemes minél előbb megszabadulnod. Oké, lehet, hogy nem vagy egy babonás típus, de jobb biztosra menni, nem igaz? OtthonThinkstockKutyaluxus milliomos ebeknek – Hotelek négylábúaknakhttp://www.life.hu/otthon/20170113-a-vilag-legmenobb-hoteljei-kutyaknak.htmlÉlményfürdő, masszázs és luxus a köbön – mindez kutyáknak. Az alábbi hotelekben garantáltan nem fogja egy négylábú sem kutyául érezni magát, míg arra vár, hogy gazdija eljöjjön érte. OtthonOrigoMár csak a zombik hiányoznak – Posztapokaliptikus hangulat egy elhagyott mozibanhttp://www.life.hu/otthon/20170112-egy-36-eve-elhagyott-mozi-fotok.htmlA Thaiföld északi részén található Petch Siam nevű mozi 1970-ben nyitotta meg kapuit, de egy évtized után lakat került az ajtajára. Az épület 35 éve üresen áll. Otthon--Obama és családja luxusnyaralóban piheni ki az elmúlt évek fáradalmaithttp://www.life.hu/otthon/20170106-obama-es-csaladja-hawaii-luxusnyaraloja.htmlIfj. Barack Hussein Obama 2009. január 20-a óta volt az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Második elnöki ciklusa idén januárban véget ér, és mi már azt is megmutattuk, hova költözik az Obama család a Fehér Ház után. Obamáék új otthona sem egy lerobbant viskó, alábbi luxusnyaralójuktól viszont garantáltan leesik majd az állad. Otthon--A világ legszebb épületei - építészek szemévelhttp://www.life.hu/otthon/20170102-a-vilag-legszebb-epuletei-hires-epiteszek-szerint.htmlÍzlések és pofonok – nincs ez másként az építészet terén sem. Van, aki szerint a Tadzs Mahal a világ legszebb épülete, más gondolkodás nélkül a magyar Parlamentre adná le a voksát. Az alábbiakban sikeres külföldi építészek szakmai véleményét és az általuk legszebbnek tartott épületeket mutatjuk be. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.