Káprázatos luxusotthont bérelt Lady Gaga a Super Bowl ideje alatt - Fotók!

Forrás: Instagram/Lady Gaga -
Airbnb luxus ingatlan otthon Super Bowl Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő óta az egész világ Lady Gaga fantasztikus show-járól beszél, amit az 51. Super Bowl félidejében adott elő Texasban. Mi most azt mutatjuk meg, milyen luxusszálláson lakott fellépése idején az énekesnő.

Oly sok hírességekhez hasonlóan Lady Gaga is egy Airbnb szállást bérelt ki texasi tartózkodása idejére. A választása egy 20 millió dolláros houstoni kastélyra esett. Az ingatlan mindössze 10 percre található az NRG stadiontól, ahol a Super Bowl zajlott.

Lady Gaga választása egy 20 millió dolláros houstoni kastélyra esett Forrás: Instagram/Lady Gaga

A 977 négyzetméteres házban található egy reneszánsz stílusban épült csigalépcső, tartozik hozzá egy tágas terasz, természetesen úszómedencével együtt.

A belső terek falain drága festmények lógnak, a kupolás mennyezetbe pedig szinte beleszédül az ember.

A Super Bowl idejére kifejezetten Lady Gaga tiszteletére rendezték be a lakást különböző luxus dekorációs tárgyakkal Forrás: Instagram/Lady Gaga

Az Airbnb oldalán az otthont éjszakánként 10 ezer dollárért, azaz 2,9 millió forintért hirdetik, ám ez igazából csak egy irányár, a tulajdonos minden bérlőnek személyre szabott ajánlatot ad. A Super Bowl idejére például kifejezetten Lady Gaga tiszteletére rendezték be a lakást különböző luxus dekorációs tárgyakkal.

A luxusotthon valószínűleg elnyerte az énekesnő tetszését, aki még az Instagramra is töltött fel képeket a káprázatos szállásáról.

/1702/Ebben20172912457Elkmont, szellemváros az erdő mélyénhttp://www.life.hu/otthon/20170206-elkmont-szellemvaros-az-egyesult-allamokban.htmlAz Elkmont nevű, egykor felkapott üdülőváros évtizedek óta üresen áll. A nyaralókat több mint 100 éve építették, és egészen az 1990-es évekig rendszeresen használatban voltak. Ma már az enyészet szélén állnak. Otthon--Tíz éve áll elhagyottan a gyilkos szekta egykori templomahttp://www.life.hu/otthon/20170208-nation-of-yahweh-szekta-elhagyott-temploma-miamiban.htmlTöbb mint 10 éve üresen áll és lassacskán teljesen összeomlik ez a Egyesült Államokban, azon belül is Miamiban található templom. Az épület falai között egykor egy veszélyes szekta tartotta szeánszait. OtthonNorthfotoShanley Hotel, az Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb szállodájahttp://www.life.hu/otthon/20170206-shanley-hotel-a-kisertetjarta-szalloda.htmlTe megszállnál egy olyan hotelben, ahol az üzemeltetők nem vállalnak felelősséget a testi épségedért? A New York állam Ulster megyéjében található Shanley Hotel évtizedek óta a horrorrajongók egyik kedvenc szállása. Otthon--A világ legkáprázatosabb könyvesboltjaihttp://www.life.hu/otthon/20170203-a-vilag-legszebb-konyvesboltjai.htmlIrodalmi remekművek, amelyek építészeti remekművekben kaptak otthont. Az alábbiakban olyan különleges könyvesboltokat mutatunk be, amelyek önmagukban is valódi turistalátványosságként funkcionálnak. Otthon--Less be Keira Knightley 6 millió dolláros, New York-i otthonába!http://www.life.hu/otthon/20170127-keira-knightley-eladta-new-yorki-luxusotthonat.htmlA gyönyörű színésznő nemrég adott túl New York-i luxusotthonán, nem kevesebb, mint 6 millió dollárért. Less be az elbűvölő lakás falai közé! OtthonOrigoÖt érdekesség, amit tudnod kell az Obama család új lakhelyérőlhttp://www.life.hu/otthon/20170125-erdekessegek-obamaek-uj-lakhelyerol-kaloramarol.htmlTrumpék beköltöztek, Obamáék kiköltöztek - de nem mentek messzire! Ahogy azt már megírtuk, a leköszönő elnök és családja Washingtonban D. C.-ben marad, egészen pontosan annak Kalorama nevű, igen kifinomult hangulatú, kertvárosias környékén telepszik le. Korábban képeket is mutattunk már új házukról, most pedig néhány érdekességet is elárulunk a Kalorama szomszédságról. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.