Bangó Margit lánya szerint az ő öröksége volt a ház, amit az anyja eladott

Forrás: TV2 -
örökség ház Bangó Marika Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit eladta a házát, hogy unokája, Tina mellé költözhessen. Lánya azonban nem örül a hírnek. Marika úgy véli, az ő örökségét adták most tovább, nélküle.

Bangó Margit néhány hete kezdte el hirdetni a házát, hogy szeretett unokája, Tina mellé költözhessen. Nemrég találtak is vevőt az otthonra, nagyon hamar sikerült eladniuk az ingatlant, aminek a művésznő nagyon örül, a lánya viszont kevésbé. Marika úgy érzi, az ő örökségén adtak most túl úgy, hogy ő erről semmit nem tudott.

Bangó Margit lánya nem örül, hogy a művésznő eladta a házát - Úgy gondolja, az az ő öröksége Forrás: TV2

Ezt a házat, az örökségemet adta el most hirtelen"

mondta a Borsnak Marika "Anyám csak Tinával foglalkozik. A többi unokája is felnőtt, sőt az elmúlt évben született két új dédunokája, de még egyiket sem látta. Egyedül Tina érdekli, az ő szeretetét meg lehet venni" –

Legyen hova hazajönni, legyen csend és béke - épül a Tóparkhttp://www.life.hu/otthon/hirdetes/20170410-topark-ujepitesu-otthon-1.htmlAhogy beülünk az autónkba és becsapjuk az ajtót, szinte azon nyomban a másik oldalon már nyithatjuk is ki a másik ajtót, pattanhatunk ki és rögtön csónakázhatunk egy szinte saját “bejáratú” tavon, vagy egy három kilométeres távon akár körbefuthatjuk azt.. Ezzel a helyzettel azért nem is olyan nehéz megbarátkoznia azoknak, akik a Törökbálint mellett lévő Tóparkba költöznének. Hiszen a budapesti belváros mindössze 10 percnyi autózásra van a Tópark ‘Be My City’ otthonaitól. Várjunk csak! Ez nem az az egykori gigaprojekt az autópályák mellett, ami a válság idején elakadt? De, ez az. Az a helyzet, hogy két éve majdhogynem teljes titokban már folytak a munkálatok azért, hogy 2017-ben bejelenthessék: a városrész fejlesztése újra beindul, hamarosan él és virul. Olyannyira, hogy decembertől már konkrétan várja is a beköltöző családokat. Bölcsődével, óvodával és háziorvossal. HirdetésOrigoKészíts különleges húsvéti asztaldíszt!http://www.life.hu/otthon/20170407-molnar-gina-ginappi-a-muhely-husveti-asztaldisze.htmlNyakunkon a húsvét, de nem kell aggódnod! Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője segít neked mutatós ünnepi asztaldíszt készíteni. Az eredmény garantáltan leveszi majd a vendégeket a lábukról! Otthon--Tóth Vera édes videót tett közzé kedvenceirőlhttp://www.life.hu/otthon/20170409-toth-vera-edes-videot-tett-kozze-kutyairol.htmlTóth Vera, aki lassan már a húgánál, Gabinál is vékonyabb, levideózta az udvarát, hogy megmutassa követőinek, ahogy kedvencei futnak felé. OtthonOrigoGwyneth Paltrow megválna indusztriális hangulatú loft lakásátólhttp://www.life.hu/otthon/20170407-elado-gwyneth-paltrow-sikkes-new-yorki-otthon.htmlA hollywoodi sztárok egyszerűen nem tudnak leállni az ingatlan-adásvétellel – most éppen Gwyneth Paltrow szeretne megválni sikkes New York-i otthonától. Otthon--Elárverezték Terry Black lakásáthttp://www.life.hu/otthon/20170408-elarvereztek-terry-black-lakasat-de-benne-lakik.htmlA budapesti, 125 négyzetméteres lakást állítólag azért árverezték el, mert az előadóművész 152 ezer forintnyi közös költséggel tartozott a társasháznak. Otthon--A tavaszi nagytakarítás 5 legutálatosabb része http://www.life.hu/otthon/20170403-a-nagytakaritas-5-legutalatosabb-resze.htmlA takarítás – főleg az emberpróbáló tavaszi nagytakarítás – valószínűleg senkinek sem a kedvenc elfoglaltsága, és abban is biztosak vagyunk, hogy a takarításon belül mindenki tudna mondani legalább egy olyan procedúrát, amit kifejezetten gyűlöl. Nos, mi a következőkben összegyűjtöttük a nagytakarítás öt legutálatosabb részét. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.