A hónap színe az orgonalila – használd bátran az otthonodban is!

lila orgona design otthon lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor asszociációs játékot játszunk, az anyák napjáról nekem egyből az orgona jut eszembe. Az az üde illat, amikor ünneplőben mentem az iskolába, egy kedves kis műsorral köszönteni édesanyámat... Csodás emlékeket idéz fel bennem az orgona, de Te ne az én szemlehunyós visszatekintéseim miatt nyiss e felé a virág és szín felé. Nem, ennél sokkal több és kézzelfoghatóbb érvvel szolgálok.

Szobában megbújva

Akik csak némi frissítést szeretnének belevinni az otthonuk egyébként már tökéletessé megálmodott enteriőrjébe, nos, nekik ajánlom az orgonalila kiegészítőket. Remekül passzol a barnával, a szürkével, de egy pasztell lakrészt is remekül feldob. Vegyél például pár díszpárnát, egy plédet vagy kaspót, és érezd a tavaszi üdeség érzését.

Vegyél például pár díszpárnát Forrás: Thinkstock

Dobd fel a falakat

Számolj le a hagyományos egyszínű falakkal! Csíkozd, szórd tele virágokkal, és természetesen itt is használd a hónap színét, az orgonalilát. Bánj vele bátran, mivel ez a szín nyugtat, segít ellazulni. Teszteld a hálószoba falán, játssz a térrel – legyen például csak az egyik oldal orgonalila mintás, a többi pedig krémfehér.

Csíkozd, szórd tele virágokkal, és természetesen itt is használd a hónap színét, az orgonalilát Forrás: Press Loft

A konyha felfrissítése

Egy tágasabb, netán étkezővel egybekötött konyha remekül mutat az orgonalilával. Merj kilépni a komfortzónádból, és ne csak a fal színében gondolkodj; fesd át a meglévő asztalt a május hónap színével – természetesen venni is ér. Ez a szín remekül mutat a króm konyhai gépekkel.

Egy tágasabb, netán étkezővel egybekötött konyha remekül mutat az orgonalilával Forrás: Thinkstock

Öt lakberendezési trend, ami idén hódítani fog

Ha imádsz kísérletezni a különböző lakberendezési trendekkel, akkor 2017 a Te éved. Olvass tovább és keverd a mintákat, használd a színeket - a legfrissebb irányzatokat követve alakítsd át kényed-kedved szerint otthonodat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.