Jaksity Kata egy szakítás három gyermekével egy albérletben él

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
albérlet Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
22 év után vált el Jaksity Kata párjától, ami nem volt egyszerű. Nemcsak az együtt töltött évek miatt volt nehéz, hanem a költözés miatt is: hátra kellett hagynia otthonát, amihez minden emlék kötötte. Most albérletben él 3 gyermekével.

Jaksity Kata és párja 22 év együttlét után döntöttek a szétválás mellett. Több mint két évtizedet rendkívül nehéz lezárni nemcsak nekik, hanem a gyermekeiknek is. Mégis muszáj volt meghozniuk ezt a döntést, amit aztán sora követtek még nehezebb és nehezebb elhatározások, mint például a költözés.

Jaksity Kata albbérletben él 3 gyerekével Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Küzdő típus vagyok, semmit nem adok fel egykönnyen, de ezt a csiki-csuki játékot, amit évekig folytattunk, már nem lehetett csinálni" - mondta Jaksity Kata, akinek családi házukat is hátra kellett hagynia gyermekeivel. Jelenleg egy albérletben élnek.

Nemcsak a szakítás Ákossal, a költözés is nehéz volt.

Jaksity Kata lánya súlyos betegséggel jött a világra

Másfél évvel ezelőtt boldogan tudatta a hírt mindenkivel a modell-műsorvezető, hogy két fiú után ezúttal egy kislány érkezett a családjukba. A boldog időszak helyett azonban csupa aggódás volt az élete. A műsorvezető gyermeke, Jázmin 15 hónapos koráig nem is tudott járni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.