Így néz ki Kucsera Gáborék új otthona - Videó!

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor -
otthon Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor családjával eddig egy lakásban lakott, de nemrég elköltöztek egy sokkal impozánsabb otthonba. Még a sportolónak is szoknia kell, hogy új házban lakik!

Szép, de aprócska lakásban éltek eddig Kucsera Gáborék, ami méretei miatt már nem volt igazán kielégítő a párnak. Eldöntötték, hogy nagyobb otthon után néznek, és nemrég a költözés is lezajlott, ugyan a sportoló még nem szokta meg, hogy már teljesen máshol lakik, ahogy a barátaik sem.

Kucsera Gábor és családja birtokba vették új otthonukat Forrás: Facebook/Kucsera Gábor

Kucsera Gábor sógora például teljesen eltévedt, először a régi lakás felé vette az irányt, amikor meg akarta látogatni a családot, ez korábban a sportolóval is megesett. Az viszont kiderült, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina kisfia imádja az új, nagy teret: látni sem akarja a régi lakásukat!

Szakember segítségét kérte Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Boldogan neveli közös gyermekét Kucsera Gábor és Tápai Szabina, de az ő életükben is voltak hullámvölgyek. A mindennapos megoldandó problémákon túl volt egy komoly gondjuk is, amit csak szakember segítségével tudtak megoldani! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Johnny Depp kiárusítja luxuséletét! Eladó több ingatlana, jachtja és a magánszigete ishttp://www.life.hu/otthon/20170523-johnny-depp-kiarusitja-luxuseletet-elado-tobb-ingatlana-jachtja-maganszigete.htmlA "Karib-tenger kalózai" sztárja korábban már beperelte az üzletvezetőit, mivel szerinte rosszul gazdálkodtak a vagyonával. Ezzel szemben Joel és Robert Mandel azt állította, hogy Depp "extravagáns és extrém" életmódja tehet a jelenlegi anyagi helyzetéről. Csak ingatlanvásárlásra 75 millió dollárt költött – a fenntartásukról nem is beszélve. Otthon--Így néz ki Angelina Jolie új otthona - Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170524-igy-nez-ki-angelina-jolie-uj-otthona.htmlAngelina Jolie miután bejelentette válását Brad Pitt-tel, új otthont vásárolt magának. Most megnézheted, hol is tölti mindennapjait a híres színésznő gyermekeivel. Otthon--Becsobbant a halpikkelymotívum a lakberendezésbe - Így használd a lakásodbanhttp://www.life.hu/otthon/20170522-becsobbant-a-halpikkely-motivum-a-lakberendezesbe.htmlKorábban már körülnéztünk a világban, hogy más országok lakberendezési stílusait bemutassuk, most azonban egy olyan mintát hoztunk, amit mi, magyarok is szorosan a magunkénak érezhetünk – éljen a Balaton és a hekk! A halpikkely szelídsége, remekül kombinálható más stílusirányzattal, így nem kell otthonodat gyökeresen új köntösbe öltöztetned, ami pénzt és időt emésztene fel. Vegyél csupán egy-két lakberendezési tárgyat, ami az ízlésedhez és a lakásod hangulatához passzol, és már fel is frissítetted némi egzotikummal. Otthon--Oszter Sándor megmutatta vadászbirodalmát http://www.life.hu/otthon/20170523-megmutatta-vadaszkastelyat-oszter-sandor.htmlOszter Sándor színész megmutatta szeretett vadászkastélyát. Otthon--Kylie Jenner luxusvillát bérel, nézd meg a Beverly Hills-i ingatlanthttp://www.life.hu/otthon/20170521-kylie-jenner-luxusvillat-berel-beverly-hills-ben.htmlAmíg a Kardashian-Jenner klán törzsotthonán, a Hidden Hills-i luxusházon némi felújítást végeznek, a 19 éves Kylie egy 25 millió dolláros Beverly Hills-i birtokot bérel. Ugye te se szeretnéd, ha a pazar és luxus szó egy pillanatig is hiányozna a Jenner lány életéből? Nos, ebben az esetben megnyugodhatsz! Otthon--Hajdú Péter megmutatta luxusotthonát: Itt él!http://www.life.hu/otthon/20170521-ilyen-hajdu-peter-luxusotthona.htmlHajdú Péter és Sarka Kata korábban csak ritkán engedtek betekintést az otthonukba. Amióta azonban Kata elköltözött a gyerekekkel, több olyan fotó kerül fel Péter közösségi oldalaira, amelyeken látszik, hol és hogyan él. Ezekből szemezgettünk. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.