Megmutatta csodás otthonát Cooky: Fotók!

luxus otthon Cooky rádiós műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres műsorvezető betekintést engedett az otthonába, így most mi is bekukkanthattunk a csodás családi ház szépségeibe. 

A 47 éves sztár végre megmutatta az otthonát, így mostmár mindannyian szemügyre vehetjük a pompás házát. Az érdi ingatlant abszolút az ízlésének megfelelően rendezte be, még Párizsból áthozott bútorok is helyet kaptak benne.

Ebben a konyhában egy élmény lehet főzni Forrás: TV2/ Otthontérkép

A családi ház stílusát leginkább a meleg színek, a terméskő és a fa bútorok jellemzik. Láthatóan nem sajnálta a pénzt a berendezésre, ugyanis minden létező kiegészítő összhangban van egymással. Mindenképpen meg kell említeni a házhoz tartozó kertet, ami leginkább egy mesebeli tündérkerthez hasonlít.

Mindenhol a meleg színek, a fa és a terméskő uralkodik Forrás: TV2/ Otthontérkép

Gyönyörű zöld pázsit, méretre szabott gömbölyű bokrok és egy csinos kis medence is helyet kapott a telken. Ilyen körülmények között bizonyára kellemesen telnek a nyári napok még akkor is, ha az ember nem megy sehová.

Ez a mesebeli kert tartozik a sztár házához Forrás: TV2/ Otthontérkép

Hajdú Péter megmutatta luxusotthonát: Itt él!

2017.05.21. 18:48
Hajdú Péter és Sarka Kata korábban csak ritkán engedtek betekintést az otthonukba. Amióta azonban Kata elköltözött a gyerekekkel, több olyan fotó kerül fel Péter közösségi oldalaira, amelyeken látszik, hol és hogyan él. Ezekből szemezgettünk.

John F. Kennedy családi luxusotthona eladó, az elnök és a felesége terveztékhttp://www.life.hu/otthon/20170526-john-f-kennedy-luxusotthona-elado-az-elnok-es-felesege-terveztek.htmlJackie Kennedy stílusához senkié sem hasonlítható. Ízlése kifinomult, klasszikus és kifogástalan volt. Ez pedig nem csupán a ruhatárára, hanem a férjével, John F. Kennedyvel közösen tervezett házukra is igaz. Sajnos csupán két hétvégét töltöttek itt, mielőtt az épp ma 100 éve született elnök merénylet áldozata lett, de mi most bepillanthatunk ebbe a csodás kis családi fészekbe.OtthonOrigoDér Heni megmutatta az otthonát: Videó! http://www.life.hu/otthon/20170529-der-heni-megmutatta-a-lakasat.htmlA szexi énekesnő még sosem engedett betekintést az otthonába, most azonban kivéltelt tett. Különleges megoldásokkal rendezte be a lakását: Videó! OtthonFotó: Adrián Zoltán - OrigoLess be Meghan Markle torinói lakásábahttp://www.life.hu/otthon/20170529-ime-meghan-markle-torinoi-lakasa.htmlNem meglepő, hogy Meghan Markle lakása szuperelegáns. Ráadásul úgy tűnik, Harry herceg kedvese imádja a kutyákat.OtthonOrigoErotikus műkincseket gyűjt Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/otthon/20170528-erotikus-mukincseket-gyujt-friderikusz-sandor-otthonaban.htmlSok milliót hajlandó fizetni egy-egy erotikus műalkotásért Friderikusz Sándor. Otthon--The Weeknd luxusházat vásárolt Los Angelesben - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170525-the-weeknd-luxushazat-vett-los-angelesben-fotok.htmlAz újabban Selena Gomez kisasszonnyal randizgató The Weeknd nem kis pénzt költött legújabb otthonára, mely Los Angeles hírességek lakta negyedében található. Nem csak méreteiben nyújt igazi luxust ez az álomház. Igazán élhető, mégis elfér benne akár 7-8 gyerek is. Ki tudja, mik az énekes hosszú távú tervei? Otthon--Úttörő enteriőrök, amelyeket nők álmodtak meg az otthonukbahttp://www.life.hu/otthon/20170524-uttoro-enteriorok-amelyeket-nok-almodtak-meg-az-otthonaikba.htmlNők, akik a maguk módján mind formálták korukat - művészek, írók, divatikonok -, erősek voltak és tudatosak. Különböző életet éltek, a világot is másként látták, mégis van bennük valami közös; egyedi, stílusos és úttörő enteriőröket alkottak saját otthonukban. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.