Megmutatta fényűző otthonát a milliárdos, Josh Cartu: Videó!

luxus otthon Josh Cartu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Él Budapesten egy titokzatos milliárdos, akiről sokan hallottak, de valójában senki nem tudja, hogy ki is ő valójában és mit csinál. 

Josh Cartu egy kanadai milliárdos, aki hazánk fővárosában alakította ki székhelyét. A 38 éves tesztpilóta most először betekintést engedett a budapesti otthonába, amely minden olyan luxust magában foglal, amit ember el tud képzelni.

A jóképű férfi bevallotta, hogy ez az egyetlen olyan lakás, amelyet a saját ízlése szerint rendezett be, és ahol évente több hónapot is eltölt. A sármos üzletember többek között az elképesztő, többszáz milliós autókból álló gyűjteménye miatt lett híres, hiszen azokkal furikázik Budapest utcáin.

A férfit a közösségi oldalán is rengetegen követik, több mint 400 ezer ember kíséri figyelemmel Josh nem mindennapi életét. Láthatunk pazar kocsikról készült képeket, lélegzetelállító tájakat, és persze önmagát sem rejtegeti a sztár.

Csepregi Éva 20 millióval olcsóbban adta el hatalmas házáthttp://www.life.hu/otthon/20170614-csepregi-eva-20-millioval-olcsobban-adta-el-hazat.htmlTahitótfalui otthonától vált meg Csepregi Éva, de csak durván áron alul tudta eladni a hatalmas házat. 20 millióval olcsóbban talált új gazdára. OtthonFotó: Szabó Gábor - OrigoRobert Downey Jr. Malibun vett házat, mely híres filmbéli karakterét, Vasembert idézi meghttp://www.life.hu/otthon/20170612-robert-downey-jr-malibun-vett-hazat-mely-hires-filmbeli-karakteret-vasembert-idezi-meg.htmlAz nem kétséges, hogy Robert Downey Jr. az élet császára - a Forbes szerint jelenleg Hollywood egyik legjobban kereső színésze - ám azt kevesen tudják, hogy 30-as éveiben kábítószer-függőséggel küzdött. Később, mikor maga mögött hagyta az önpusztító életet, karrierjét a Vasemberrel élesztette újjá. Ez a karakter – érthető okokból – teljesen eggyé vált a színésszel, amit mi sem bizonyít jobban, hogy most gyakorlatilag vett egy házat, mely „Tony Stark" otthonát idézi meg. OtthonAFPItt él Kasza Tibi és a szerelme: Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170613-csodas-helyen-el-kasza-tibi-es-a-szerelme.htmlKasza Tibi a közösségi oldalán mutatta meg a rajongóinak, hogy milyen csodálatos helyen élnek Mankerrel: Fotók! Otthon--Ilyen csodát csinálnak Miskolcon a panellakókhttp://www.life.hu/otthon/20170613-miskolc-panel-lakok.htmlAkkora az érdeklődés, hogy várólista készült! De mit is csinálnak pontosan az emberek a panelek tövében? OtthonFotó: Adrián Zoltán - OrigoFodor Zsóka a nyárra egy lakókocsiba költözötthttp://www.life.hu/otthon/20170612-fodor-zsoka-egy-lakokocsiba-koltozott.htmlFodor Zsókának nyáron elege lesz a városi nyüzsgásből, ilyenkor mindig átteszi székhelyét a Balatonra. A magyar tenger partján van ugyanis egy különleges nyaralója!Otthon--A hónap színe a pipacspiros - Hívd segítségül a lakberendezésben!http://www.life.hu/otthon/20170605-a-honap-szine-a-pipacs-piros-hivd-segitsegul-a-lakberendezesben.htmlA piros domináns, élénk szín, ám a különböző árnyalatai különböző energiával bírnak, más és más jelentést közvetítenek viselőjéről. Nem mindegy hát, hogy otthonodba melyik piroskát választod. A júniusnak, a nyár első hónapjának színével ismerkedhetsz meg most. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.