mellékhelyiség wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reggeli életképet mutatott követőinek az Instagramon Kulcsár Edina, egykori szépségkirálynő.

A 26 éves szépség meg is magyarázzta, hogy miért választották ezt a különleges helyszínt a reggeli összebújáshoz.

"Egy reggeli életkép! Csutival minden időt kihasználunk arra, hogy együtt legyünk. Ma végre nem az ébresztőre keltem, hanem szimplán a biológiai órámra hagyatkoztam, bár az is elég korán volt... Lényeg a lényeg, hogy Csutival van egy reggeli kis rituálénk. Ha valamelyikünk később kel fel, akkor kikiabálunk a másiknak, jelezvén, hogy bújjon vissza még az ágyba. Hát én ma kiabálhattam, hosszú perceken keresztül... Csuti nem jött. Kiindultam idegesen, de nem találtam sehol, aztán gondoltam benézek a wc-re ééés megtaláltam! Ezt követően pedig itt bújtunk össze az ágy helyett!"

Edina követői nagyon jót szórakoztak a fotón és a hozzá tartozó sztorin, egy kommentelő azonban rátapintott a lényegre:
"Nincs romantikusabb annál, mint a pároddal összebújni a wc-ben egy kis sz*rszaggal megfűszerezve :))"

Megmutatta otthonát Sági Szilárdhttp://www.life.hu/otthon/20171029-megmutatta-otthonat-sagi-szilard.htmlSági Szilárd az Otthontérkép stábjának mutatta meg családi házukat. Otthon--Ezért ne tárold a fürdőben a törölközőket!http://www.life.hu/otthon/20171029-betegseget-okozhat-a-furdoben-tarolt-torolkozo.htmlSokan a fürdőszobában tároljuk a frissen mosott törölközőket, fürdőköpenyt. Pedig ez nagyon rossz ötlet! El is mondjuk, hogy miért. OtthonOrigoSéta az elhagyott Ellinikon nemzetközi repülőtéren: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20171027-seta-az-elhagyott-atheni-nemzetkozi-repuloteren-gorogorszag-athen.htmlAz Ellinikon nemzetközi repülőtér 1938-tól 2001-ig működött, Athéntól 7 km-re. Szerepét az Elefthériosz Venizélosz nemzetközi repülőtér vette át. A bezárása óta egyes részeit a 2004-es nyári olimpián - kenu/ kajak-szlalom, hoki, baseball és softball - használták, de azóta évről évre egyre romosabb. Otthon--Csajszis vs. Nőcis lakberendezés, a különbség szembetűnőhttp://www.life.hu/otthon/20171027-csajszis-vs-nocis-lakberendezes-kulonbseg-butorok-noi-otthon.htmlCsajszi az, aki ezerrel pörög, sok ember veszi körül, imádja a pezsgést és az életterét is eszerint alakítja ki. Színek, minták, könnyed variálhatóság jellemzi a bútorait és kiegészítőit. Nem riad vissza egy-két meghökkentő tárgytól, sőt, szereti vadászni is ezeket. Nőci szereti a kellemest a hasznossal összekötni, ezért leggyakrabban olyan lakberendezési tárgyakat választ, amik nem csupán funkciójukban, de stílusukban is kimagaslóak. Kifinomult, szereti a játékosságot, ám esetében a prioritás inkább az atmoszférán, az összhatáson van. Nézd meg, hogy miben és miként különböznek! Otthon--2018-as előrejelzés - Házépítés, lakásvásárlás, felújításhttp://www.life.hu/otthon/20171024-2018-as-elorejelzes-hazepites-lakasvasarlas-felujitas-tamogatasok-csok-otthonteremtes.htmlAzoknak, akik jövőre tervezik otthonuk megújítását, esetleg új ház építésén vagy épp vásárlásán gondolkodnak, hoztunk egy kis segítséget. Nem csupán az állami támogatásokról lesz szó; neves építész is kifejti véleményét, hogy szerinte milyen is egy jó ház. Otthon--Az Alien atyja, H. R.Giger biomechanikus bútoraihttp://www.life.hu/otthon/20171024-az-alien-atyja-h-r-giger-biomechanikus-butorai-lakberendezes.htmlÉrdekes, amikor egy film hatására kezdenek el bútorokat tervezni, de a most bemutatott művész esetében ez nem teljesen helytálló megállapítás. H. R. Giger stílusa már jóval az Alien-filmek megszületése előtt is kacérkodott a biomechanikus szürrealizmussal, ennek köszönhetően figyelt fel rá Ridley Scott, és kérte fel a már említett film látványvilágának megteremtésére. Annyira ismertté vált ezáltal, hogy sokan csupán az Alien atyjaként tartják számon, de ennél sokkal többet adott nekünk. OtthonOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.