A Jóban Rosszban egykori sztárja, Novák Heni megmutatta álomotthonát

ház TV2 otthon Novák Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 egykori sztárja, Novák Heni megmutatta, milyen álmai otthona: hihetetlenül gyönyörű!

Novák Henit a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában ismerhették meg a nézők, de ma már Amerikában éli mindennapjait. Ott próbálja beindítani a színészi karrierjét, emellett pedig lakások eladásával foglalkozik szerelmével együtt.

Novák Heni számára ilyen egy álomotthon Forrás: Youtube/Hastings & Novak

A luxusingatlanokat kínálnak a tehetős vevőknek, az egyik ilyen gyönyörű otthonba pedig teljesen beleszeretett Heni. Meg is értjük, hiszen elképesztően gyönyörű házról van szó: hét hálószobával és 14 fürdőszobával rendelkezik. A luxust azonban meg is kell fizetni, ez az ingatlan csaknem 30 millió dollárba kerül.

Henriett Novak (@henriettnovak) által megosztott bejegyzés,

Nézz be Kasza Tibiék otthonába: fotóhttp://www.life.hu/otthon/20180731-nezz-be-kasza-tibiek-otthonaba.htmlKasza Tibi és Manker megmutatta, hogy néz ki a szoba jelenleg, ahova kisbabájuk érkezik hamarosan. OtthonOrigo6 tipp, hogy túléld otthonodban a kánikulát klíma nélkülhttp://www.life.hu/otthon/20180730-tippek-hogy-tuleld-otthonodban-a-kanikulat-klima-nelkul.htmlEgy ideig hőségriadóval kell szembenéznünk, mely otthon az igazán kibírhatatlan. Természetesen a légkondicionáló remek megoldás az ilyen időszakokban, de nem mindenkinek van erre a kis csodakészülékre lehetősége. Nos, a lakásban az enyhe pára, a légmozgás és a sötét az, ami kibírhatóbbá tudja tenni a nyári kánikulát. Mutatjuk is, miként! OtthonOrigoEgy minimalista garzon, melyben a geometrikus formák teremtik meg a varázslatothttp://www.life.hu/otthon/20180727-minimalista-garzon-melyben-a-geometrikus-formak-teremtik-meg-a-varazslatot.htmlEnnél a vietnami lakásnál egy merész ötlettel álltak elő, a grafikai minták kis térben történő felhasználásával. Míg sokan attól tartanak, hogy ezzel a szobákat bezárják, addig a tervező csapat bebizonyította, hogy a megfelelő helyeken elhelyezve, igazi ékszerként működhetnek. OtthonOrigoÍgy lehet világosabb a sötét szoba pár egyszerű trükkel http://www.life.hu/otthon/20180726-igy-lehet-vilagosabb-a-sotet-szoba-tippek-otletek.htmlNem kell, hogy a szoba kis alapterületű legyen, egy nagy helyiség is lehet sötét. A természetes fény beáramlását a szomszédos házak és fák mellett a szoba berendezése is nagyban befolyásolja. Mutatunk nyolc tippet, hogy nagyobb beruházás nélkül világosabb helyen élhess. OtthonOrigoSzivárványos könyvespolc, az unikornis jegyébenhttp://www.life.hu/otthon/20180725-szivarvany-szinu-konyvespolc-az-unikornis-jegyeben.htmlAz unikornisok világa egyszerűen megállíthatatlan, és ez alól a lakberendezés sem képez kivételt. A szivárványszínekben pompázó lakás azonban nem minden otthonnak és benne lakónak áll jól. Mit tehetsz tehát, ha szeretnél némi vidámságot csempészni a lakásodba, de nem akarod, hogy túl tarka legyen? Rendezd át a könyvespolcodat! OtthonOrigoNézz be Kóbor János álomotthonába: videóhttp://www.life.hu/otthon/20180726-nezz-be-kobor-janos-alomotthonaba.htmlKóbor János körbevezette otthonában Joshi Bharatot – természetesen a tévékamerák is elkísérték őket. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.