Harrynek és Meghannak el kell költöznie a Kensington-palotából: összevesztek Vilmosékkal

Meghan Markle Vilmos herceg Kensington-palota veszekedés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle-nek össze kellett csomagolnia, ugyanis a hírek szerint úgy összevesztek Vilmos hercegékkel, hogy nem maradhatnak a Kensington-palotában.

A legfrissebb hírek szerint Meghannak és férjének, Harrynek el kell hagyniuk a Kensington-palotát. Új otthonuk közvetlenül II. Erzsébet szomszédságában lesz, méghozzá a Frogmore Cottage-ben, ahol az esküvői fogadásukat is tartották. Az épületet persze át kell alakítani: 10 hálószobát és egy gyerekszobát is terveznek az ingatlanba.

Harrynek és Meghannak szedniük kell a sátorfájukat Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

De miért is kell menniük a Kensington-palotából? A hírek szerint azért, mert feszültség alakult ki köztük és Vilmosék között, ezért nem maradhatnak. Az nem derült ki, hogy min is vesztek össze pontosan a párok, de azt már hivatalosan is megerősítették, hogy a friss házasok költözni fognak – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.