A legmenőbb egyedi családi képek, amelyekkel személyre szabhatod az otthonod

kép otthon családi fotó karikatúra család grafika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családi képek minden otthon elengedhetetlen díszei. Csodás érzés időnként rájuk pillantani. Egy-egy meghitt pillanat, boldog perc megörökített momentumai ezek, amelyek mindig mosolyt csalnak az arcunkra, még egy keserűbb nap után is. A saját magunk készítette képeken kívül gyakoriak a műtermi fotók is a falakon, kisasztalokon, de mi lenne, ha sokkal egyedibbek is lehetnének? És most nem a szuper családfákra gondolunk.

Egyszer volt, hol nem volt...

Horváth Kata csodás, igazán meseszerű képein a te családod is beköltözhet a képzelet szövevényes világába. A művész nem kér mást, csupán pár fotót rólatok és némi háttérinformációt, ami titeket jellemez. Ezek segítségével megfesti a személyre szabott mesés családi képeteket.

Forrás: hokata.hu

Vidámság mindenek felett

Amennyiben nem ragaszkodsz azokhoz a képekhez, amelyeken mindig mindenki a lehető legjobb formáját hozza, akkor válassz egy szuper karikatúrát. Nem kell más, csupán egy nagy felbontású fotó rólatok és már küldhetitek is a Caricature csapatának.

Forrás: caricature.hu

Klasszikus ceruzás megoldás

Sok helyen számítógéppel végzik a fotók ceruzarajzszerű átalakítását. Azonban egy igazán egyedi képhez elvárható, hogy az alkotó valóban egy üres lapot vegyen maga elé. Nos, tény, hogy még egy felnőtt számára is kihívást jelentene akár több órát modellt ülni. Szuper megoldás lehet, ha egy adott fotó alapján rajzol a művész, mint a Ceruza Galéria esetén.

Forrás: ceruzagaleria.hu

A 21. századi embereknek

Egy vidám illusztráció, amely modern hatásával remekül illeszkedik a manapság kedvelt lakberendezési stílusokhoz is. Kiss Szonja nem postai úton küldi el az elkészült alkotást, hanem nagy felbontású képként érkezik meg a megrendelő e-mail fiókjába, mely így kézzelfogható szabadságot nyújt.

Forrás: etsy.com/BeMyPaperShop

Egy kis személyes vidámság

Amennyiben nyitott vagy a kissé másfajta megközelítésre, de nem szeretnél élesen elkanyarodni a karikatúra útjára, a Neski Art munkáit imádni fogod. Egy ilyen kép nem csupán érdekes, de megragadja azt, amelytől valóban személyessé válik.

Forrás: neski.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.