A legnagyobbak bírálják Katalin hercegnőt

kritika Katalin hercegnő Kate Middleton Vivienne Westwood smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig nem sokan vették a bátorságot, hogy nyilvánosan is bírálják Katalin hercegnőt - az egyik legismertebb angol divattervező azonban nemrég elmondta, miért is nem tetszik neki a hercegnő sminkje. 

Tipp! Tejből fröcskölt ruhák meztelen testeken! Izgalmas fotók képgalériánkban! (18+)




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vivienne Westwood és Katalin hercegnő

A hetvenéves tervező nemrég egy interjúban elmondta, mit kifogásol Kate Middleton sminkjében: "Szerintem nem tudja rendesen kifesteni a szemét. Túlságosan éles kontúrt használ a szemei körül, ez pedig nagyon megkeményíti a vonásait. Inkább kicsit el kéne satíroznia a vonalakat, vagy egyáltalán ne húzza ki a szemét. Persze tudom, hogy ő testesíti meg a hétköznapi nőt, erre az imázsra törekszik. Ezért is vásárol sokszor egyszerű holmikat. Ugyanakkor az gondolom, neki épp a különlegességre, és nem a hétköznapiságra kellene törekednie, és ezt nem a ruhákra értem."

Tipp! Már megjelentek a pöttyök is a kis dalmatákon! Elbűvölő fotók képgalériánkban!



Westwood nem az egyetlen, aki kritizálta Vilmos herceg nejét - a holland kreátorpáros,Viktor & Rolf a következőket nehezményezte: "Annyira jó lenne másfajta sminkkel és hajjal látni Katalint. Szolidabban kellene kihúznia a szemét, és picit egyszerűbb lehetne a haja. Ha megfogadná a tanácsunkat, azzal Katalin természetes szépsége sokkal jobban tündökölhetne."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Viktor Horsting és Rolf Snoeren

Katalin hercegnő általában nem hagyatkozik sminkesek segítségére: saját menyegzőjére is ő maga készítette el a sminkjét, és nem érdekelte, hogy több száz millióan követték nyomon a királyi frigyet a televízióban. Legutóbbi amerikai körútjára is csak fodrászt vitt magával, a stylist és a sminkes nem tartott vele. A hírességek egyik legkedveltebb sminkese, Rachel Wood igazat ad Vivienne Westwoodnak, már ami a kritikát illeti: "Kate nagyon szerencsés, mert csodás bőre és csinos arcocskája van. Ő az olyan szerencsés lányok közé tartozik, akik akkor is szépek, ha a sminkjük nem tökéletes. De én vallom, hogy a lágyabb kontúr sokkal jobban kiemelné csodaszép mandulaszemeit. Kate megpróbálhatná kicsit elsatírozni a szem körüli kontúrját, és valami élénkebb, esetleg csillogóbb színt is felvihetne a szemhéjára. Persze több szempillaspirál sem ártana" - vallotta Rachel Wood.

Tipp! A lábbeli, ami mindenkinek jól áll! Nézegess nude cipőket képgalériánkban!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.