Pippa Middleton Katalin hercegnő Kate Middleton szerelem Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő és Vilmos herceg esküvőjén remekül egymásra talált a csinos Pippa Middleton és Harry herceg - valaki azonban megakadályozza a fiatalok boldogságát.

Katalin hercegnő nem hagyja, hogy húga, Pippa Harry herceggel járjon. Ennek oka pedig kézenfekvő: Kate tudja jól, mekkora playboy és nőcsábász a fiatal herceg, és esze ágába sincs hagyni, hogy a húga szívét összetörjék. Katalin szerint Pippa exbarátja, Alex Loudon lenne a tökéletes férj húga számára, mivel a férfi a karrierjére koncentrál, sokkal férfiasabb és megbízhatóbb ember, mint a csapodár kisherceg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Alex és Pippa szakításáról néhány hete már cikkeztek az angol lapok, pár napja azonban mégis lefotózták őket, amint több rendezvényen is együtt jelentek meg. Korábban az okozta a problémát, hogy Kate révén túlságosan a reflektorfénybe kerültek, ezt pedig Alex nehezen viselte. "Nem volt biztos abban, hogy együtt tud élni ezzel az egész felhajtással" - vallották a bennfentesek. Szakításuk után azonban Kate nem hagyta annyiban a dolgot, és anyjukat, Caroline-t hívta segítségül. Rá ugyanis mindkét lány hallgat - akár hajszínről, sminkről, ruháról, vagy szerelemről legyen szó.

Pippa sokat tanult nővérétől, hogyan is kell visszacsábítani a bizonytalan udvarlót. Az okos húgocska exével, George Percy-vel a szakítás után Spanyolországban és Párizsban mulatott, és tett róla, hogy angyali mosolyáról képek is készüljenek. "Tudta jól, hogy fotóik bekerülnek a sajtóba, és azt akarta, Alex lássa, hogy nélküle is élvezi az életet" - vallotta egy bennfentes.

Június 29-én egy wimbledoni meccsen már ismét együtt turbékolt a gerlepár - Kate pedig boldog lehet, hogy Pippát egyelőre eltávolította Harry herceg közeléből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.