Mi a titka a 82 éves szupermodellnek?

modell diéta szépségápolás LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan hetven éve, hogy a modellszakma felfedezte a félig magyar, félig olasz származású Carmen Dell' Oreficét, aki ma is elragadóan fest. Vajon mi lehet a titka?

Komoly modellkarrier áll Carmen Dell' Orefice mögött. Lassan hetven éve már, hogy 13 éves korában kiszúrta egy jó szemű fotográfus felesége a buszon utazó kislányt. Nem sokkal később pedig a 20. század legmeghatározóbb művészeinek állt modellt, többek között például Salvador Dalínak is.
A 82 éves modell ma is csodálatosan fest. Elmondása szerint magas, vékony alakját a genetikának köszönheti, de ő maga is sokat tesz azért, hogy megőrizze. "Diétázni vagy megőrizni az alakot egyáltalán nem olyan bonyolult. Önfegyelem kell hozzá és elfogadni azt, amit a természettől kaptunk" - vélekedik a félig magyar modell, aki elmondása szerint mindig is kicsit alacsonyabb szeretett volna lenni, hiszen sokáig balerinának készült.

Forrás: Facebook/Carmen Dell'Orefice
Forrás: Facebook/Carmen Dell'Orefice

Ő nem csinál titkot abból, hogy élt az orvostudomány vívmányaival, hogy megőrizze szépségét. Ötven évvel ezelőtt kipróbálta a szilikoninjekciót és túlesett egy orvosi dermabrázión, amivel ráncainak és a napozások miatti bőrhibák kialakulásának akarta elejét venni. Bőrének hidratálását nagyon fontosnak tartja: "Mindennel hidratálom a bőröm, ami a kezem ügyébe kerül, de semmit nem érnek, ha belülről nem teszem ugyanezt. Reggelente citromos vizet iszom és rengeteg joghurtot eszem."

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.