Mesés smink egy leheletnyi ragyogással - válassz valami csillogót az ünnepekre!

karácsony flitter csillogás smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában a natúr sminkre szavazol, az ünnepekre azonban szeretnél újítani kicsit? Vigyél egy kis ragyogást, egy leheletnyi csillámot a mindennapjaidba – megmutatjuk, hogyan csináld!

Ha ünnepi sminket készítesz, azt fontos tudnod, hogy kár bármit is túlzásba vinni. Jöhet a csillám, a highlighter, a csillogó rúzs és köröm, de csak módjával! Döntsd el, hova helyeznéd a hangsúlyt, emeld ki a szemedet, az ajkaidat vagy az orcákat, de mindet egyszerre már túl sok a jóból!

Forrás: Thinkstock

Csillogó szemhéjak

Ha szeretsz látványos szemsminket készíteni, eljött a te időd! Egy bázis felvitele után használj csillogó szemhéjpúdert, de speciális ragasztók segítségével már a csillámporokat is remekül rögzíteni tudod. Jó tanács, hogy ha csillogó szemet készítesz, ezzel kezd a sminkelést, mert a művelet alatt biztosan jut némi csillámpor az arcodra. Ha kész a szemsmink, távolítsd el a felesleges csillámokat, és jöhet az arc tökéletesítése!

1. Asia Center Kim Yen 1100 forint 2. Asia Center Eveline Pink Beauty 1250 forint 3. Mac 6100 forint 4. Estée Lauder 38 dollár 5. Asia Center Kim Yen L'Oréal 950 forint tégelyenként

Ragyogjon az arc!

Ha te az egyszerű, visszafogott szemsminkre szavazol, akkor is ragyoghatsz bőven! Használhatsz highlightert az orcákra, mehet csillogó rúzs vagy szájfény az ajkakra, sőt, ma már nem matt, hanem fényes alapozók közül is válogathatsz!

1. Asia Center Pink Beauty csillogó alapozó 850 forint 2. Avon 1499 forint 3. Essence XXXL Shine 649 forint 4. Miss Sporty 3.49 font 5. Mac Skinfinish 8900 forint 6. Asia Center Pink Beauty csillogó bronz szájfény 550 forint

Ünnepi körömlakkok

Míg az arcon érdemes egy pontot kiemelni, amit a csillogásnak szentelsz, a körömre mehetnek a ragyogó lakkok: válassz fémes árnyalatokat, csillámporos verziókat, részesítsd előnyben az ezüstöt, aranyat. Jól kombinálhatók, és abszolút passzolnak a karácsonyhoz!

1. The Body Shop 2290 forint 2. Pupa 1250 forint 3. OPI 4. Catrice 5. Asia Center Pink Beauty 200 forint 6. Maybelline 899 forint

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.